De går framåt.

Idag gick de lite snabbare med läggningen för Niclas. Hon skrek, men inte alls lika länge som typ igår. Och hon har bara vaknat två gånger sedan hon somna, stora framsteg. Nu ger Niclas välling, får se hur mycket hon dricker, och om de gör någon inverkan. Tvivlar ju faktiskt. Har inte gjort de tidigare.

Snart december, då ska vi ta tag i hennes sömn ordentligt. Kan ju inte vara lätt för henne heller att aldrig sova ordentligt liksom.


Bildbomb!

Här kommer de lite nya bilder på vår lilla kärlek.
Hon har fått nappen av Leo, super snygg :D

 


Fredag igen.

Niclas håller på lägger damen med stort humör. Hon är ju inte direkt van att läggas av andra än mig. Så på helgerna försöker vi göra så att Niclas ska göra de själv, just för att hon ska vänja sig med honom med. Och nu hör jag hennes ljuva stämma, haha. Hon är dö trött och rejält envis. Men får se hur de går. Försöker som sagt hålla mig borta. Snart borde hon ge upp.

Annars har vi inte gjort mycket, var till Willys. Och slagit in presenter. Till Alexander imorgon och till lillebror som fyller på söndag. Får se om de blir kalas, men de antar jag.
Niclas ska iväg och spela inneband ikväll, får se vad jag sysselsätter mig med under tiden. Köpte faktiskt godis idag, blir nog mumsa på de när han åker, haha.

Nu vart de tyst i sovrummet, håller tummarna.

Imorgon blir de Örebro, åker redan innan 10. Hoppas resan går bra, Athida är inte super förtjust i att åka bil alla gånger.

Äh..

Mycket riktigt vart det heracellin, 3 ggr per dag i 7 dagar. Sen skrev läkaren även ut ytterligare en kur med heracellin. Eftersom de krävdes två kurer förra inflammationen. Sen skulle jag ringa när de inte var lika inflammerat så skulle vi se om de behövs operation på den sidan tån med.

Snart kommer Niclas hem, ledig på måndagen med, så han åker inte förrän måndag kväll. Underbart♥                 

Får se vad som sker i helgen, de ända vi vet är att de blir Örebro och hälsa på Madde, Calle och Alexander. Han är så liten och så söt på alla bilder vi sett. Kan liksom inte förstå att Athida var så liten bara nyss. Nu härjar hon ju för fullt, går runt möblerna, jagar katter osv. Har tillochmed få bygga en mur ut i hallen. Annars ska hon bara ut i köket och äta kattmat, och sen i badrummet och leka med kattlådan och äta kattkristallerna. Inte allt för bra för magen.

Nu ska de byggas torn som hon kan riva, roligaste hon vet :D


Min tå är en pingisboll!

Kände igår när vi var på väg upp för trapporna att de gjorde ont i stortån. Kollade på den och den var ganska röd. Så tvättade rent med sprit och lade om förband. Såg ut som nageltrång igen. Dock på utsidan av tån. Men fattar inte hur jag kan ha fått de med tanke på att nageln inte ens vart kort där, utan då måste hela nageln tryckts åt helsike. Nå väl, tog bort förbandet imorse och tån är knallröd och lika stor som en pingisboll.

Nu är frågan, har en burk heracellin hemma som jag fick förra gången men som jag inte skulle ta när jag kom in på infektion. Frågan är nu ska jag äta dom utan att prata med läkaren eller måste man ringa iallafall?
Får se hur de blir.

Namnsmycken

Har gjort klart några halsband idag. 3 Styckna som ska iväg på annat håll.
Bara hoppas att ägarna till de blir nöjda.

Här kommer en liten bild iallafall. Inga halsband är exakt lika dana. Är samma kedja på två, och samma text på barnens namn. Men annars så skiljer de sig. Inga kopior garanteras ;)



Är helloKitty berlocker på de två till höger, och hjärtan på den till vänster. Två blommor på den sista, en lila och en blå motsvarar barnens kön :)

BVC besök.

Imorse kom vår sköterska hem och vägde Athida. Hon kollade även hur hon låg till på andra plan. Och de klarade hon givetvis galant, haha.
Jag gissade att hon vägde 7700. Och vågen stannade på 7740 gram. Så nå väl, ganska rätt hade jag.
Längden mäter vi nog på 1-årskontrollen nästa gång. För nästa vägning kommer hon också hem.
Så jag slipper ordna skjuss eller ta buss som hon sa. Underbart snällt.

Tog även upp lite med sömnen, och som sagt nattskräck kan man inte göra något åt. Men däremot ska vi kolla körteln bakom näsan vid 1-års kontrollen. För hur den än ser ut kan man inte operera de förrän vid tidigast 2-års ålder i sånt fall. Hoppas på att slippa de.

Angående amning på nätterna så gör vi ju de fortfarande, alldeles för ofta.
Men som jag sa, orkar inte ta dusten med henne när jag är ensam, är lättare om man är två som kan byta av och så jag kan få sova längre på morgonen om jag vart uppe på natten. De där ska vi ta tag i i december när de är pappaledigt. Eftersom vi båda är hemma då. Nu är jag glad om jag får sova 2 timmar i sträck. Men då är de med henne i vår säng. Ska hon ligga i egen säng så ska man inte ens räkna med att hinna somna in. Så är de.

Måndag.

Fy tusan vad jag avskyr rubriker alltså.

Imorse åkte vi till stan för att träffa Frida. Kikade i affärer och käkade lunch. Och kors i taket så köpte jag ingenting. Eller jo, ett kort till kusin Alex. Men inte ett klädesplagg. Duktiga jag!

Har hittat min bankdosa med, att Athida ska älska dom så mycket. Betalade in körkortstillståndet och idag fick jag tid för synen. Var inte alls dyrt med synen, trodde de skulle dra iväg med pengar där med. Men får väl nöja mig med tandläkaren jag har samma dag. Då blir de nog lite pengar. Suck.

Har så sjukt ont i nacken, vet inte hur jag legat inatt. Har satt på massor av Buddah olja, så de börjar bli lite bättre iallafall. Snart in i en kokhet dusch :)

Ensamma igen.

Nu har Niclas åkt tillbaka till Uppsala. Och vi vet inte säkert när han kommer hem nästa gång. Förhoppningsvis till helgen. Är planerat då att vi ska åka till Örebro och hälsa på bebis Alexander. Mysigt!
Så de är bara hoppas att alla håller sig friska, annars blir vi ju hemma.

Har ingen aning vad veckan har att bjuda på. Bvc kommer på tisdag de är allt jag vet säkert. Och att de ska komma ett lindex paket, haha.

Nu blir de tv sen i säng. Vart uppe sen halv sex imorse. Hoppas på bättre sömn imorgon bitti.

Ask-kopp för barnvagnen?!

Vart i helvete är världen på väg? Visst det finns folk som röker med barnen i vagnen.
Men vem i helsike kommer på att göra en askkopp att sätta fast i chassit?
Tycker de är så äckligt så de finns inte. Först ska barnet dras med ciggarettröken, och sen med att de ska lukta fimp.

Om ni är rökare, skulle ni kunna ha en sådan på vagnen?

 

Ställa tillbaka klockan..

Tur man läser bloggar alltså. Annars hade jag aldrig kommit ihåg att klockan ska BAK en timme inatt.
Så de ska bli riktigt spännande och se hur morgondagen blir. Är ju Niclas som har sovmorgon.
Så bara för de ska väl Athida upp vid 5 eller något. Imorse vaknade hon ju 6..

Har så förbannat tråkigt. Så bara för de ska jag gå lägga mig i sängen och titta på nå skit på tv:n.
Godnatt!

Projekt körkort!

Har bestämt mig nu. I vår ska jag satsa på körkort. Eller ska läsa teorin hemma redan nu. Har ju alla böcker och allt här som Camilla hade. Så nu har jag ansökt om körkortstillstånd. Sen ska jag övertala mamma om att hon ska vara handledare. Och sist övertala Niclas att jag faktiskt ska få övningsköra med volvon. Tror de är de svåraste. Men skulle faktiskt vara hemskt skönt att kunna ta sig utanför byn utan att någon annan ska behöva köra. Eftersom det är tänkt att Athida ska vara hemma ett tag till med, sen är de alltid lättare med jobb om man har körkort ju.

Har som sagt ansökt om körkortstillstånd. Måste bara hitta bankdosan så jag kan betala in 220 kr.
Och bokat tid för synundersökning. Affären skulle ringa tillbaka om tiden.

Sen är ju bara nästa problem pengarna. Lär ju kosta en del som sagt. Men har bett Niclas lite fint att sponsra lite med muckarpengarna, han lät ju inte allt för munter, men hej han slipper ju köra på mig då.
Har kollat runt lite och ca 15000 minst lär man räkna med.
Indragning på shoppingen härdanefter svar JA.

En tand på g?

Athida är extremt kinkig just nu. Ska helst sitta i knä dygnet runt, inte många sekunder hon sitter ensam på golvet och leker. Hon är lite svullen i tandköttet, och vägrar mat. Precis som förra gången när första tanden kom.
Har fått i henne några teskedar iallafall. Annars vill hon bara amma. Tur hon vill de iallafall. Annars är det bara hennes bimjukdjur eller katternas lekråttor som duger. Tokunge!

Niclas har precis åkt iväg på bastukväll hos Athidas ena gudfar Jonas. Han fyller nämligen 20 på måndag så de ska fira ikväll. Sen skulle de not u på krogen en sväng. Får väl se när han kommer hem och om det blir soffan för honom inatt, haha.

Har faktiskt tvättat fönstrena idag.  Var ju tvungen och testa ENJOs fönstertvättare. Och herremin var lätt de var. Annars blir de alltid randigt när jag tvättar. Sist tog vi ju in fönstertvättare till och med. Men från och med nu garanterat jag att jag kan tvätta fönstrena. Ser hela byn i färg igen, haha.
Passade på att hänga upp nya gardiner i hallen. Hade tröttnat på de andra.
Ska tvätta köket med när lilldamen tillåter de, och hitta några nya gardiner att få upp där med.
Har en ny kappa i skåpet, men har fått för mig att vi inte kan ha de, haha. Ser lite mysko ut tycker jag. Är nog bara ovana men men. Får testa och se.

Nu ska vi bygga torn!

Fredagmorgon.

Redan fredag igen, vilket innebär att de bara är helgen kvar sen är Niclas pappaledighet slut. Riktigt surt. Men ca 5 veckor kvar bara, sen är han hemma 3 veckor innan jobbet kallar. Ser ett slut på lumpen nu, haha.

Igår hade jag min första ENJO visning. Gick bra tycker jag. Lite svårt är de ju, men utmaningar behöver man. Fick en bra försäljning med.

Idag är det fullspäckat schema. Vid 9 ska Niclas till sura och lämna in svärmors bil på verkstaden. Sen ska han mot stan och fixa lite hos sin bror. Sen kommer dom hit på eftermiddagen när dom har hämtat svärmor. Och då ska middagen vara klar. Blir ingen lyxmiddag, men hade tänkt mig kycklingfile i ugn med klyftpotatis och ugngrtinerade morötter. Chockladpudding med grädde till efterrätt.
Svärmor fyllde nämligen år igår.

Men eftersom de kommer folk måste de städas här hemma. För just nu ser de inte trevligt ut. Inte köket iallafall. Står disk kvar från igår. Så hoppas Athida är sammarbetsvillig idag.


Tjoho, kusinvitamin! :)

Igår kväll fick Athida sin första kusin. En liten pojke vart de, fast de visste vi ju. Han var lite tyngre än henne men lika lång. Och ska heta Alexander.

Kan ju bara säga att jag vill åka till Örebro så fort dom kommit i ordning som 3 personer. Och då vill jag sniffa bebis. Mys.

 


Dåligt med uppdateringar.

Har inte riktigt prioriterat bloggen nu när Niclas är hemma. Har haft en del sovmorgnar med så att säga. Igår gick jag upp 9:30. Underbart!
Men idag är det hans tur att få sova lite, och på söndag, resten av dagarna är mina, haha.

Athida hade haft en galen skräckstund igår kväll när jag var på pyssel. Hon hade skrikit i en timme, och inget hade fungerat, som vanligt när hon får så. På tisdag kommer bvc då ska jag ta upp de, så får jag se vad hon säger.

Ikväll har jag min första ENJO visning, hoppas att de går bra. Men de borde de nog göra. DHL kom med stort paket igår iallafall, inuti var alla mina ENJO saker. Så nu har jag så jag klarar mig tills det är påbyggnadskurs.

Nu vill lilldamen ha frukost.

Tutt-tokigt barn!

Athida är helt galen i tuttarna just nu. Direkt när hon kommer upp i famnen visar hon tydligt att de är tutte hon ska ha. Gosar ner hela huvudet och börjar låta. Händer det inget då börjar hon dra i tröjan och bh:n. Ingen dum unge heller, haha. När hon väl får tutten ammar hon några tag tittar på en och skrattar. Plockar man undan bröstet då så är de samma visa efter 10 minuter igen. Ändå har hon ätit bra med mat idag med.

Hon har även börjat med ett konstigt ljud. Hon är ju lite rosslig just nu. Men nu låter de som hon inte får luft, som att hon kvävs typ. Kollar man sen hur de går garvar hon bara. Så är förmodligen bara nå ljud hon kommit på nu, men är riktigt otäckt. Niclas sa åt mig och ringa läkaren för man tror verkligen hon kvävs.
Men tror inte att de är något sådant som sagt. Även om det är stor chans att hennes körtel bakom näsan är extra stor iochmed att både Niclas och min lillebror har just de. Därför lillebror aldrig sov som liten.

Nej, nu ska de tuttas.

ENJO miljörådgivare

Idag gick jag första kursen för att så småning om bli miljörådgivare för ENJO. Så nu är de bara för mig att gå ut och hålla demonstrationer så folk får se vad ENJO verkligen är och hur det fungerar.

Och framöver kommer det komma riktigt bra erbjudanden för kunder, både för handlande och speciellt för värd/värdinnor. Vem kan motstå sådana erbjudanden? Gratis är gott dessutom.

Skriv en kommentar, eller ring (om du har mitt nummer sedan tidigare) så bokar vi en demo.
Behöver all hjälp jag kan få med att få in nya demon!

 


Nej.

Ingen rolig kväll. Jag är trött. Vill ha hem Niclas. Snart sängen. Godnatt.

Utbildning imorgon. 5 timmar. Niclas kommer hem. Underbart!

Fredagsmys.

Tror typ alla säger de på fredagarna sen reklamen.

Niclas kom hem, åt middag, sen åkte han igen typ. Han åkte på konfläger hela helgen.
Men däremot är han hemma hela nästa vecka. För han fick beviljat pappaledighet. SKÖNT!
Ska bli skönt att vara en familj mer än två dagar liksom. Plus att jag har demo nästa vecka så då kan Athida vara hemma med honom istället för med mamma.

Nu är ju bara frågan vad man ska fördriva tiden med? Se på film gör jag inte ensam.
Tittar på färjan nu, även om jag sett avsnittet. Athida har inte vaknat än, gjorde hon inte igår heller. Då tog hon skräck perioden från 22-22:30. Lägger man ner henne blir de kaos i huset. Slutade med att hon fick sova brevid mig. Vill ju vänja henne med egen säng, men måste tänka på att jag måste få min sömn med ju. Trött mamma är inte kul. Så då blir de som de blir vissa kvällar.

Nej, gå göra en kvällsmacka kanske.


Saknaden.

Det är såna här gånger jag verkligen känner hur mycket jag saknar Niclas.
Athida sover, katterna sover, och jag sitter uppe hela ensam och har tv:n på som biljud.
Det är ju torsdag idag, så Niclas borde ringa om de får komma hem från fält någorlunda tid. Annars ringer han nog innan han åker hem imorgon. Förhoppningsvis får han komma hem lagom i tid. Några extra timmar gör så sjukt mycket. Och de värsta är att han kanske ska vara borta hela helgen med. Det vet jag inte än.
Längtar verkligen tills han är hemma igen, så man kan krypa upp brevid varandra i soffan och titta på tv tillsammans. Men nu är de faktiskt inte länge kvar alls. 9 månader har gått, och nu är de mindre än 2 månader kvar. De som är så pissigt drygt är att man inte ens kan ringa och bara säga hej när man känner för de.
För nu i fält har han inte telefonen med sig, så nu pratar vi på måndag morgon och sen oftast inte förrän fredag. När han var i Bålsta kunde man ringa i stort sett när som helst och iallafall prata en snabbis. Men inte nu. Samma sak när han jobbar, är så skönt ibland att bara ringa och höra hans röst liksom. Men nej.

Hoppas de kommer hem ikväll!

JAG VILL HA HEM MIN MAN NU! ♥ (och nej vi är inte gifta, men han min man ändå :D)

Muumipeikko

Lindex mumin kollektion kom ut i butik igår. Givetvis gled de ner lite i vår påse med.
Vart en klänning, body och strumpor. Body och klänning i strl 80. Så bara hon växer så. :D



 


Givetvis kom de ju en 25% rabatt på hela köpet idag. Haha. Men kan nog behövas den med, funderar nämligen på lite mer födelsedagspresenter åt henne, samt någon julklapp åt kusinen hennes.


Någon som vet?




Är det någon som vet hur länge de tar för ett spädbarn att komma in i REM-sömnen?




Måndag igen.

Natten har vart bra. Eller inte igår. Athida fick ett sånt skrikanfall, ett sånt anfall där de inte får att få kontakt med henne alls. Hon är helt lelös i kroppen när man tar upp henne, för man tror först hon är vaken. Men hon är helt okontaktbar och bara gallskriker. I över 20 minuter höll de på igår. Låter inte så länge kanske. Men riktigt otäckt är de eftersom man inget kan göra. Varken napp, flaska med vatten, eller amning hjälper då. Hon bara skriker och skriker. Tills hon vaknar till, då ligger hon bara och hulkar och skakar typ.
Nå väl, natten annars var bra. Amning var 3:e timme. Snart ska de utökas till var 4:e. Och sen var 5:e osv. Hur de nu går. Får testa och se.

Idag blir de inge kyrkis. Athida är för snorig för de, vill inte smitta ner alla andra barn. Nu ligger hon i vår säng och sover iallafall. Camilla skulle komma förbi idag med. Trevligt. Var typ hundra år sedan vi sågs.
Läskigt värre med tanke på att vi var 24/7 förrut typ. Ändrig på de ska ske.


Avskyr rubriker.

Redan söndag, och de innebär som vanligt att Niclas måste åka ikväll.
Fast helgen har känts lång, säkert bara för att han kom hem i normal tid i fredags. Redan vid fem tror jag klockan var.
Igår var vi på middag hos svärfar+sambo. Hela Niclas sida av släkten, så vi var alltså 11 personer med oss :D
Minisläkt svar ja. Var trevligt. Kusinen i magen verkar trivas för ut har han inte kommit, är ju dock två veckor till bf. Sen blir de sniffa bebis igen, :)

Athida ligger och sover och jag har precis städat klart. Ska fixa balkongen idag är tanken, måste smörja in balkongmöblerna och städa upp lite. Nu är de vinter där ute.


Imorgon är de helg.

Redan torsdag. Skönt när veckorna går fort. För de betyder att Niclas kommer hem imorgon kväll. Mysigt värre.
Athida är förkyld nu, snoret rinner. Men de är genomskinligt så är ingen fara med de. Helt galen är hon med, reser sig mot allt och börjar sakta gå runt möblerna med. Hon har kommit på att man kan resa sig mot tv:n och trycka på knapparna så kanalerna byts. Jäkla unge.
Hon rumphasar mer och mer nu, kryper med. Men fortast går rullningen. Hon rullar ut till torkställningen och sliter ner all tvätt. En riktig busunge. Säger man nej så garvar hon ännu mer, haha.

Nej, nu börjar hon klättra på datorn. Snart läggdags för henne.

Har förresten börjat tillverka lite saker här hemma, bilder kommer sen.. och de är inte barn.:D

Måndag.

Imorse vart det kyrkis som vanligt på måndagarna. Men vi var slöa och åkte bil både dit och hem. Ändring på de.
Var ganska mycket barn och föräldrar. Trevligt.
Sen åkte jag hem till mamma, då hade minsann mommo bakat massor av bullar, munkar och äppelkaka. Hon kan de hon.

Athida sitter här och gallskriker. Hon har sånt jäkla temperament om man tar något av henne som hon inte får ha. Herre min gud. Bävar inför tonåren. Hoppas hon blir som Niclas och inte som mig. För då har vi problem.

Imorgon blir de kyrkis i Virsbo, sen på kvällen styrelsemöte i föräldraföreningen. Klockan 18 för er som är med men glömt de. Ser gärna många där faktiskt. Så KOM DIT om ni sitter i styrelsen.

9 månader



- Gissar på att hon väger runt 7500
- Är gissningsvis runt 70 cm lång.
- Har storlek 74 på de mesta
- Hon kan sitta långa stunder själv.
- Kissar på pottan 3-6 gånger per dag, bajsar på pottan i stort sett varje morgon.
- Somnar vid 19 på kvällen och vaknar ofta vid 6:30-7:15. Men ammas under natten.
- Har en tand
- Ställer sig upp mot möbler
- Rullar runt som en galning, fort som bara den går de. Ställer sig i krypposition och kryper ca ett kryp.
- Rullar efter katterna, och "masserar" de i pälsen. Gosigt tycker hon, mindre gosigt tycker katterna.
- Älskar att rulla fram till tv-bänken och dra ner alla pappas spel. Sen skrattar man ljuvligt efteråt.
- Älskar att leka med kattluckan hemma hos mormor.
- Roligast att leka med är tidningar, fjärrkontroller, bankdosor, och mobiltelefoner.

Inte mycket ändringar från förra månaden.


Har hon nattskräck?

Från att Athida somnar på kvällen tills vi går och lägger oss. Alltså från ca 19-21. Så vaknade hon ofta och gallskriker i flera minuter. Hon är helt väck, de går inte att få kontakt med henne, ingen napp ingen tutte, nada.
Och har läst lite nu på nätet om nattskräck. Min låtsassyrra hade de som mindre. Men jag tycker Athida borde vara lite för liten för att ha de. Men vad kan de annars vara?
Borde inte vara mardrömmar på de viset. För hon skriker inte alls på samma sätt som när hon är ledsen eller förbannad. Utan hon skriker som att hon inte visste något annat.

Vi följer exakt samma rutiner varje kväll. Så de borde inte vara det heller.
Nu är de gröt kl 18. Vägrar hon äta får hon välling. Bara för att hon inte ska somna på tom mage.
Sen tandborstning, potta, torr blöja och pyjamas. Sen ammas hon oftast till sömns. Är hon riktigt övertrött kan man behöva ta henne i knät med nappen i munnen.

Flera veckor tills vi ska till bvc ju. Måste rådgöra lite med sköterskan.

Mitt älskade barn



Född:
4 januari 2009
Var: Västerås BB
Tid: 18:37
Födselvikt: 3300 g
Födsellängd: 51 cm
Huvudmått vid födsel: 33 cm
Namn: Athida
Namnbetydelse: Vår framtid
Andranamn: Susanna Linnea
Efternamn: Andersson
Ålder: 9 månader
Nyligen lärt sig: Att dra sig upp mot möblerna, stog själv idag.
Dagis: Förhoppningsvis januari 2011
Vikt nu: Gissar på 7500
Längd nu: Gissar på 71 cm
Mammagris eller pappagris: Mammig, eftersom hon är hemma mer.
Favoritbus: Härja med katterna.
Favoritmat: Pasta med ost och skinksås
Favoritleksak: Allt jag inte får leka med.
Favorit tvprogram: Oprah
Favoritmusik: De som pappa spelar i bilen.
Sover i: Blöja och pyjamas
Favoritperson förutom mamma & pappa: Morbröderna och mormor, och farmor.
Barnvagn: Bugaboo Cameleon och Bugaboo Bee.
Försäkring: Trygg hansa
Blöjor: Libero strl 4
Hur många tänder: 1 risgryn.
Storlek i kläder: 74
Storlek i skor: ca 17.
Syskon: Kommer nog i framtiden.


Hon stog!

Vår bebis drog sig nyss upp och stog mot bordet.
Vår lilla tjej, som inte alls är så liten längre.


Ett försök tidigare i veckan.


UnderBARA BARN mässan.

Har varit på älvsjö mässan hela dagen för att gå på underbara barn mässan, och även på Hem och villa, samt Hem 2009 mässorna. Huvudsaken på underbarabarn. Och gud vad grejer, massor med fint. Hade utan problem kunnat göra slut på si så där 20.000 kr. Men riktigt så mycket hade vi inte med oss, haha.
Köpte iallafall :
-svarta mockasiner åt Athida från Vincent.
- Hood tröja från underbarbarn åt Athida.
- Haklappar och skedar från MAM.
- Bombadill bakverk, födelsedagspresent åt Athida.
- Julklapp åt kusin som ska födas snart.
- Olika teer från Lipton.

Sen fick man ju massor av gratis saker. Massor av reflexer osv. Var en super bra dag.
Trevligt och strosa omkring och kikat, som alla andra.
Fick pratat en del bugaboo med, vilket aldrig är fel. Speciellt inte när personen som man pratar med vet vad dom med pratar om, haha. Blir nog en ny inköpt bugaboo snart, när den kommer i februari. Tjoho.

Torsdag kväll.

Mår bättre nu, inte bra, men bättre. Har fortfarande hemsk huvudvärk när jag är utan alvedon. Men hej, den kan ju sitta kvar i flera dagar. Så ingen idé att gnälla över den.
Var in till maxi och handlade lite med mor och bror, och givetvis min bebis. På lördag blir de storkok åt lilldamen. Köttfärssås med makaroner tänkte jag mig på. Hon älskar nämligen just makaroner.
Sen blir de nog kyckling och tagiatelle, mycket pasta. Men som sagt allt hon gillar kör vi på. Så hon blir stora damen snart.

Imorgon åker vi till sthlm, mamma, jag och athida. Ska på underbara barn mässan. Underbart. Massor av såna saker som jag avgudar, speciellt barnvagnar :D hahaha. Så de blir i med en massa alvedon och sen sticker vi. Tar med oss min mormor från sthlm med. Hörde ryktas om att hon ska baka munkar när hon kommer hit. Såna där med hål i och med socker på. Super goda.

Och när vi kommer hem imorgon är älsklingen hemma igen. Han lär vara super trött efter veckan. Så i helgen blir de hans tur med sovmorgnar tror jag.
Nej, svammel var de.





RSS 2.0