Blivande student.

I tisdags kväll fick jag ett mejl att det var ett sent avhopp på min utbildning och ville jag ha platsen så fick jag den. Helt otroligt, hamnade på 25 reserv, med 25 intagna och ändå kom jag in. Så på måndag blir jag student igen. Kommer läsa på distans, men med intensivveckor var fjärde vecka i Smedjebacken.
Och när examen är tagen kan jag titulera mig som Omsorgspedagog inom Neuropsykiatri.
 
Har beställt hem nästan all kurslitteratur, och alla böcker titlar verkar himla intressanta. Precis de saker jag vill läsa och lära mig mer om. Hoppas att allt lever upp till förväntningarna. Får se om jag hinner få någon bok idag eller om jag får klara mig utan första dagen i Smedjebacken på måndag. Ny dator och nytt internet fick vi införskaffa också, himla skönt med ny dator. De har vi pratat om ett tag, nätet också men inte blivit av. Men nu så :)
 
Edwin är som tur är nästan färdig inskolad på förskolan. Idag är han där och äter lunch för första gången. Och på måndag ska de börja med långa dagar. Blir tyvärr så, men det ska nog gå bra. Har tur att Mormor hämtar dem lite tidigare hela nästa vecka. Sen blir de kanske inte lika långa dagar eftersom jag läser på distans kan jag lägga upp arbetet lite som jag själv vill även om det är heltids studier.
 
Idag lämnade Edwin sina skor på sin plats, frågade med tecken om jag skulle jobba, gav en puss och gick in och lekte och vinkade för fullt. Så jag hoppas verkligen att de går bra.




RSS 2.0