Tisdag.

Imorse vart det promenad med Anki och Linnéa, och samma sak blir det imorgon. Så skönt att gå på morgonen, blir man pigg på en gång och sen har man hela dagen på sig att fixa allt annat. Nu är det tredje tvätten som är igång. Fast nu tvättar jag bara dopklänningen, den har ju inte använts på typ 20 år. Så den behövde sig en tvätt.
Är ju inte ens en månad kvar. Och nästa vecka har vi dopsamtal med prästen, den prästen vi ville ha :)
Alla psalmer är bestämda, solosång är fixat, tårtorna är bokade, ja alla större saker är fixat. Kommer bli great :)

Har precis beställt en ny buggasuflett och sittdelsklädsel. Har ju köpstopp när det gäller kläder och så till Athida, men sufletten är ju för att jag se nå snyggt, hahaha. Så den bör komma hem innan fredagen. Tjoho.
Finns så mycket toppar till buggan man vill ha. Vänta när jag blir miljonär. Måste man väl kunna bli som mammaledig med lägsta föräldrapenningen va? Fick ju ut hela 594 kronor den här månaden.

Nu blir de hänga upp dopklänningen på tork.

Betalat bilen :)

Har precis betalat av bilen. Så nu är den vår. Tjoho. Blir ut och åka nästa helg när Niclas kommer hem.
Vi kom hem för en liten stund sen, var in till stan och hämtade Tarmo från jobbet och sen vidare till obs.
Handlade massa amningskupor, eftersom inte willys och ica säljer Libero än. Sen hade de billiga våtservetter så de fick bli några paket det med.

Athida sov hela vägen in och hem, vaknade precis när vi hade betalat men sen somnade hon om, åt när vi kom hem, sen somnade igen. Så får se hur hon sover inatt.
Nu ligger hon nakenfis här i sängen.

Nu blir de pyjamas på sen familjen annorlunda.
Upp och på promenad med Anki och Linnéa imorgon bitti.

Söndag- ensamma igen.

Niclas åkte för 20 minuter sen, och nu blir det en lång vecka innan han kommer hem. För han har helgtjänst, så han kommer hem om åtta dagar först. De extra dagarna kommer kännas.
Bettan kom ju och hämtade honom och varje gång hon hälsar på Athida ger hon ett litet leende sen gallskriker hon. Frågan är varför hon gör så? Och just till henne bara i stort sett.
Svärmor tog med alla påsar som var sopsorterade, så skulle hon åka till tippen med de. Så nu är de fyra påsar mindre i hallen. Skönt. Har trångt så det räcker ändå.

Imorgon blir det nog kyrkis, för förkylningen är bättre. Nu är hon mest snorig och det är ju alla ungar på kyrkis i stort sett.
Blir en promenad ner med Anki verkar det som.

Jag har inga äpplen hemma, känner mig helt tom då, haha. Är van att äta mina gröna äpplen varje dag, si så där en fyra fem per dag. Så nu måste jag knappra morötter, Athida sover så de blir inge konsum för den saken nu. Kanske hinner sen beroende på hur länge hon sover.

Släcka lamporna?

Ikväll ska man ju släcka ner elektricieten, men de tänker inte jag göra. Iallafall inte tvn. Det kommer ju Robinson. Taklamporna kan vi släcka, och tända lite ljus. Då luktar det ju gott med.
Niclas ska göra lite popcorn till Robinson, blir en moffa dag idag.

Imorgon ska vi (läs Niclas) skriva papper på en bil. För vi har köpt en volvo v40, en kombi alltså. Vilket är perfekt för både barnvagn och Niclas målarverktyg. För eftersom vagnen är så liten får den plats brevid målarlådan. Perfekt.
Lite dumt kanske att köpa bil när han ligger inne och jag inte har körkort, men vi fick ett bra pris så det är bara slå till. Nu när vi har en bil kanske man skulle börja satsa på körkort? Ska nog leta fram de där dammiga körkortsböckerna.

För er som kommenterat bvc besöket, kan jag säga att jag är inte orolig för Athida alls, hon har gått upp men inte lika bra som bvc ville. Hennes förkylning bröt ut dagen innan vilket har gjort att hon inte ätit lika mycket, plus att hon är så nyfiken att hon måste kolla vad som händer runt omkring hela tiden. Hon har gått upp, men har hamnat lite under kurvan iallafall. Men tycker inte att bvc borde "skrämma" upp föräldrar så där, för vissa kanske blir livrädda. Vi har provat att ge bröstmjölk i flaska åt henne, men hon vägrar ta flaskan, som att hon inte vet hur hon ska suga. För hon gallskriker rätt ut, och då tänker inte jag låta henne låta, nej då får hon bröstet.


Vart ett grötigt inlägg om massor av olika saker. Kan man skylla oordining på amningen? Amningshjärna?



Mer bilder.

 
Oldschool

 Sepia
 
Orginal

Svartvitt

Fotograferingen igår.

Här kommer kortet. Ser jätte suddigt ut för jag tog kort med kameran på de. Men lite ser man iallafall.

Hon ligger med handen på magen och ser helt proppmätt ut. haha.
Är hon inte söt så säg?

Fredag kväll.

Niclas är äntligen hemma, eller han kom hem före oss. Men han är hemma med oss. Athida ligger och sover här i soffan och Niclas killar mig på ryggen. Så där löst och skönt. Finns nog inge skönare.

Niclas berättade idag att han blir insatt i Bålsta tidigare så det blir inga fyra veckors semester, jäkla skit. Istället kanske det blir två. Men det var inget säkert om det heller. För i Bålsta ligger han nog inne 14 dagar sen hemma 7. De där 14 kommer ju kännas som en evighet. Suck.


Kolla vilken krigare, Hahahaha

Stan.

Imorse åkte vi till stan med mamma/mormor. Hämtade ut min mobil från lagningen på media markt. Sen vart det 3månaders fotografering (lite tidigare)  på barnenshus. Super duktig fotograf, och vart supernöjd med bilderna. Var inte så fasligt dyrt heller. Sen vart det aros baby för att köpa burkar med lock som var på extra pris. Tror de blir perfekta att frysa in mat åt henne i.
Efter det vart de ikea för att handla ny madrass till Athidas säng och lite annat kraffs. Sen var man ju tvungen att kika in på lindex och kappahl. På lindex vart de linnebodysar, att ha under klänningarna. Och på Kappahl vart det två bodys och ett par byxor, ta tre betala för två gillas här. Och kappahl har super fina bebis kläder.

De här inköptes på Kappahl:

  
Syns det att jag gillar starka färger? Haha

Bvc besök.

Idag var vi på bvc som sagt. Athida väger nu 5120 gram och är 59 cm lång.
Hon har inte gått upp så bra som sköterskan ville så nu tyckte hon att jag skulle pumpa ur och ge på flaska bara för att se hur mycket hon äter, eftersom hon får äta precis hur ofta hon vill. Och ibland går det en timme imellan och ibland fyra. Helt olika alltså. Så sköterskan tyckte det kunde vara ett tecken på att mjölken inte mättar henne.
Men en sak vill jag lova, ingen ersättning så fort. För hungrig är hon inte, hon bajsar minst tre gånger per dag, och det är ett tecken på att hon får i sig allt hon behöver och lite till, eftersom det kommer ut.
Skulle mjölken visa tecken på att vara omättande blir de fram med pumpen minst fyra gånger per dag så produkionen ökas rejält. För amma är min grej, är ju hur mysigt som helst.

Blir faktiskt lite sur när de säger så, för så länge hon går upp i vikt så borde de inte påpeka en sån sak, speciellt inte för en förstagångsförälder. Nu är jag absolut inte orolig för hennes vikt, för hon har valkar lite här och var, och jag ser på henne att hon är mätt och så länge hon är pigg och glad är det ju ingen fara.
Aja, behövde bara skriva av mig lite.

Pics




Torsdag.

Natten har inte vart trevlig alls, Athida har åkt på någon förkylning mitt i allt. Täppt i näsan, hostar och rosslar. Och hostar gör hon tills hon spyr nästan. Och näsdropparna avskyr hon, inatt måste nog grannarna hört henne skrika till och med. Men så är det.  Nu är hon precis som vanligt, lite snorig bara. Annars märker man inget, hon hade inte feber iallafall.

Vart ju inge kyrkis idag, så vi ska nog ut och gå snart med Pernilla och Filip. Sen hem till Marika och kolla på Lovias försmå kläder. Sen blir det bvc, inte vart där på över tre veckor. Sen måste det handlas, ekar länge i kylen nu. Och sen skulle svärmor komma upp en stund. Eller hon kör ju oss till bvc. Sen ville hon träffa lillkorven.

Nej, nu knorras det. Hej 

Inget kyrkis imorgon.




Nu vet ni att kyrkis i virsbo är inställt. Står lapp där med, men så ni slipper gå ut, om ni hinner läsa innan.


Restskatt.

Får restskatt iår. Jäkla skit. Men tur är att de inte var så många tusen. Niclas får tillbaka, så lite plus blir det i vilket fall. Och tur är ju det, inte kul när det bara blir minus i kassan.

Vid nio mötte vi Anki och gick en morgonpromenad runt bruket. Var riktigt skönt ute. Athida somnade en stund i vagnen, och vaknade efter fem minuter när vi kommit hem. I vanlig ordning alltså.

Så nu ligger hon i mitt knä och knorrar, hon är helt övertrött och har då svårt att komma till ro.
Ikväll blir det pyssel. Och imorgon är vi fullspäckade hela dagen.

Den oändliga lådan.

Vi har en låda i hallen som vi kallar för den oändliga lådan, enbart för man inte kan hitta botten i lådan.
Det är en sån låda där allt hamnar, menar verkligen allt. Just nu går det inte ens att öppna lådan helt för den är så full med skit rent ut sagt. Och Niclas har påpekat att jag skulle kunna rensa den. För är det något vi har mycket av är de just lådor fulla med skit.

Så nu ska jag passa på och rensa lite innan unga mödrar. Fram med sopsäcken.

Brr, vad det är kallt.

Blåser utav bara den imellanåt ute, inte alls varm. Men när solen tittar fram är det riktigt skönt.
Vart en promenad imorse, men då var de inte alls varmt, trodde man skulle blåsa bort med, usch.

Nu har jag precis betalat alla räkningar, inte så många som de låter men iallafall.
Förde även över en del till sparkontot, för vi ska förmodligen köpa bil nu snart.
Om Niclas bara är helt med på noterna, och de måste han vara eftersom det är han som kör, haha.
Men han är bra sugen, vi har fått ett toppen pris för en super snygg och bra bil. Vad det blir får ni veta sen, haha.
Börjar kännas som en riktig svensson (Andersson) familj snart, lägenhet, kaatter, bebis och bil snart. Måste ringa och övertala honom ikväll.

Idag var vi upp på ett nytt möte på skolan om lillebror. Gick mycket bättre nu, stödläraren, kuratorn och HAB verkar vara på samma nivå som oss vi vill samma sak, men läraren är inte alls lika med på våra noter. Men får se hur det blir. HAB skulle iallafall dit nu och se hur de går. Eftersom de är en del som läser bloggen (vilka vet jag inte, skriv gärna) så kan jag säga att lillebror har Aspergers syndrom. Nå väl.

Nu ligger lillfisan i babygymmet och tittar på tv, haha. Hon avskyr babygymmet i vanliga fall, men är tvn på kikar hon där imellanåt. Måste börja med middagen snart, ris och fiskbullar. Det är mumma.

Tisdag morgon.

Ska alldeles strax sätta upp håret i en toffs och sen klä på Athida ytterkläderna.
För då blir det en promenad runt bruket. Ser skönt ut ute idag.

Hörs senare kanske.

Söndag.

Niclas har precis åkt, bussen gick vid kvart i sex. Men det är snart fredag igen.
Veckorna går så fort så. Sen har man ständigt massor att göra så. Kyrkis två dagar i veckan, sen bvc, och sen ska de städas och tvättas, och sen är de fredag. Fast skulle man inte ha Athida skulle nog veckorna gå super segt. när man bara väntar på Niclas. Men nu har vi ju vår prinsessa.

Måste bara berätta, ett av barnen på Lärkan (dagiset jag jobbade på) hade frågat sin mamma varför jag hade skaffat en egen bebis när jag kunde ta hand om alla barn på dagis. Måste väl betyda att man är lite saknad? :D
Men jag saknar faktiskt alla "mina" dagis barn. Har ju jobbat med dom flera år.
Sen sa en i personalskaran på Åsen att jag skulle ta med mig Athida och komma och jobba för dom har kaos, haha.
Så får hoppas att de är så nästa sommar med :P För då hade jag nog tänkt jobba.

Athida läskig, nu ligger hon och sover här i soffan, med ögonen öppna till viss del. Tycker sånt är så äckligt, ögonen ska vara stängda när man sover, haha. Igår låg hon och sov och öppnade ögonen helt flera gånger. Läskig bebis.

Fy fan vad mycket svammel. Läs eller inte

Tror de är rekord.

Athida somnade vid fem och sover fortfarande. Det är tametusan rekord, nu när hon är stor :D
Tänk om hon skulle lära sig att sova länge på eftermiddagarna, så är hon lite trevligare och inte så gnällig.

Älskade underbara bebis ♥

Är det vår nu?

Är hur skönt som helst ute, kom nyss hem från en kort promenad. Så nu sover Athida i liggdelen. Imorgon ska vi nog ta ut nya vagnen första gången, än så länge rullar den bara här hemma.
Idag har vi bara varit på kyrkis i virsbo. Trevlans.

Imorgon blir de nog upp och jobba en stund inför klädförmedlingen. Sen kommer ju Niclas hem.
Och på lördag blir de med klädis. Får se hur mycket Athida får, haha.

Nej, nu ska jag moffa lite godis, och vänta på unga mödrar.

Måndag.

Idag vart det kyrkis, var fullpoppat med folk. 14 vuxna och 19 barn. Och flera nykläckta bebisar.
Efter det vart det hem och ringa vicevärden. Ville fråga om jag kan kunde ta de extra förråd som finns nere vid mig, tänkte ha till alla vagnar. Och det var helt ok. Så nu har jag ett eget vagnförråd :D

Nej, nu måste Athidas mage masseras. Bajseriet vill inte fungera riktigt som hon vill.
Hejdå

Slut på kalas.

Fick presentkort på både hm och lindex. Och pengar till massage. Och fick även pengar till resturang besök av gudmor och gudfar igår. Så någon helg ska vi ut och käka. Med Athida. Så får se när jag bokar massage. Och hur länge.
Ska boka frisör och färgning innan dopet med. Så man kan känna sig lite fräsch tills dess. Hur jag nu ska färga, blir nog ljust skulle jag tro.

Imorgon blir det promenad tillsammans med Anki och Linnéa till kyrkis. Frågan är vilken vagn vi ska ta, haha.
Måste nog tyvärr sälja en vagn. Tre vagnar är lite väl kanske? Fast jag älskar ju alla tre. Så jag vill inte. Men får se vad Niclas säger.

Åh, dom spelar en låt nu på singing bee, och den låten sjöng dom på allsång på skansen när vi var där för typ massor med år sen. Kommer ni ihåg hur kul de var då? Sova utanför kassorna bara för att få en perfekt plats. Ungdomens dar :D

Kalasdags.

Idag blir det kalas. Vid två skulle gästerna komma. Problemet är bara hur vi ska få plats? Vi blir nio personer i vårt pyttekök, och vi har bara sex stolar. Men det ordnar sig nog. Bara farmor får sitta så. Första gången hon och farbror kommer. Menar då på Niclas sida, men lättare att säga farmor och farbror än namnen. Aja jag fattar iallafall, det är huvudsaken.

Athida har inte alls sovit bra inatt. Hon har hellst velat ligga på mig om hon fick, vilket resulterat i att de var kokhett. Men nu ligger hon i sjalen och sover och snuttar på nappen. Är så skönt att hon tar nappen.

Imorgon blir det kyrkis, hoppas att det är lika bra väder som idag, för då blir det skönt med en promenad ner.
Nej, om man skulle börja förbereda tårtan kanske. Hoppas hoppas hoppas att grädden räcker till..

Vad är det att fira?

890314, då är jag född. Alltså fyller jag tjugo år idag. Men vad är det att fira?
Hade vi inte haft Athida hade jag säkert druckit lite vin och firat på nå vänster men nu när man har Athida vill jag inte ens fira, känns helt ovärt. Kalas imorgon duger bra. Kan inte lämna ifrån mig Athida, går inte. Men de sker väl när vi är mogna för det.

Idag vart det stan, Niclas behövde handla massa necesär saker då hans försvunnit i lumpen, jag säer att någon måste snott den, men iallafall. Var in på mediamarkt och lämnde in min telefon på lagning, eftersom batteriet inte håller. Sen vart de barnenshus så de fick ställa om bilstolen till Athida, och kollade på ny skötväska, som passar bättre till nya vagnen. Sen vart de hem till Jerry, hade aldrig vart i hans nya lägenhet, men den var super fin :)

Ikväll blir det kolla på melodifestivalen och mysa. Imorgon åker Niclas igen..

It´s mine :D



Den står här hemma och är supersnygg. I love it ♥

Förlossningsjournal

Fick min förlossningsjournal igår. Och det är mycket som inte stämmer, både i klockslag och annat.

Enligt journalen vart jag inskriven 9:15, vilket är helt fel. Då hade vi inte ens åkt från ramnäs än. För när klockan var 10 satt vi fortfarande i mcdonalds kön och väntade på min frukost. När jag kom in på förlossningen var klockan 10:15. Så vart dom fått nio ifrån har vi ingen aning om.

9:15 (10:15) Yttre palpation: huvudläge, fixerad i bäckeningången. Cervix utplånad, modermunnen öppen 5 cm. CTG sätts, flj:140 slag per minut, fosterljud normala.

11:30 PVK sättes. Basttest tages. Bensyl PC ges eftersom patienten har en långvarig vattenavgång. Flj avlyssnas till 130 sl/min

13:15 Syntocinon 10E/1000 7ml/t kopplas i värkförstärkande syfte.

14:35 Flj, basalfrekvens 130 sl/min. Vill nu prova lustgas. Får lustgas/syrgas 50/50

16:21 Pat. önskar EDA

16:30 Pat har krystkänsla. EDA avbeställs. Mm retaherad. Ffd huvud vid spinae.

17:00 Pat börjar krysta.

17:37 En flicka föds i framstupa kronbjudning. Apgar 9-10-10

17:44 Placenta och hinnor utkrystas fullständigt. Blödning 300 ml. Bristning i vagina sys med 2 enstaka inre i polysorb. Livmodern väl sammandragen.

18:01 Syntocinon avslutas.

19:30 Försöker gå upp och kissa, men blöder koagler och svimmar. Hinner kissa.

20:20 Totaltblödning 300+500 ml. Uterus väl sammandragen.

20:21 Pateienten flyttas till avd förl till avd 86.

20:35 Inskrivning på avd 86. Pat har ett Ringer samt ett sytocinon dropp som pågår.

23:11 Läkaranteckning: Blir kallad till avd då pat har uttalat ont i magen. Intervallkaraktär. Har blött 800 ml på förlossningen och har nu blött till ytterligare. Har ett pågående sytocinon dropp. Uterus palp strax ovanför navelplan, välkotraherad. BT 120/80, p 97. Kap Hb 104.
Inj Morfin 2 mg iv som smärtlindring. Syntocionon dropp har tagit slut. KAD sättes. Får T Cytotec 4 st rectalt. Mår sedan avsevärt bättre.

23:33 Pat blek. Bltr 80 Tippar pat. Kopplar 1000 ml Ringer ac. Ingen blödning vaginalt. Kontaktar gynjouren som kommer Ord 500 ml Macrodex. Får 20 ml Promiten innan.

00:30 Pat flyttas från avd 86 till förl avd

00:35 kommer ner p.g.a buksmärtor och bltrfall. Bltr nu 115/70. Får 1 mg morfin i.v i 2 omgångar med 5 min intervall. Uterus masseras och det kommer ut 600 mg blodkoagler. Bltr 120/70. Uterus nu väl kontraherad nedom naveln. Bltr 120/65

00:41 2 enheter blod beställs.

03:35 Sovit en stund. uterus väl kontraherad mellan naveln och symsysen. Ingen vaginal blödning. Bltr 115/60 kapillärt hb 72. Dr Jansson informeras, ordinerar blodstatus kl 07:00. Får gå till bb.

05:05 Pat flyttas från avd Förl Avd till avd 86.

Sen är de flera sidor till om alla prover på bb. Men det orkar jag inte skriva. Detta var alltså vad som hände under förlossningen och närmaste tiden efter.
Det som är mest konstigt är att de klockan 18 står att mitt syntocionon dropp avslutas. Men när jag kommer till avd 86 klockan halv nio har jag ett pågående syntocinondropp. Och först vid 23:11 tar mitt syntocinon dropp slut. Så alltså "glömde" förlossninges personalen att stänga av droppet. För jag fick ingen ny påse med just det droppet. Och syntocion är ett dropp som drar ihop livmodern och som hjälper värkarna på traven, och det var därför jag hade sådana eftervärkar och sån smärta efter förlossningen. Så frågan är ju vems fel det är att det vart så här igenltigen? Förlossningspersonalen eller bb personalen. Jag tror på förlossnings. Så enligt journalen förlorade jag totalt 800 ml+600 i kogulerat blod, men fick 1500 ml dagen efter. Och personalen på bb sa till mig att jag förlorat 2000 ml. Så ska ringa min BM jag hade och gå igenom detta igen nu när jag läst igenom hela journalen ensam och punkt för punkt.

Grattis Älskling.

Idag blir min älskade "man" hela 20 år. Synd bara att han ligger ute i fält och inte kan vara hemma och fira.
Men de blir kalas i helgen. För då är vi båda gamla, haha.



Grattis, grattis, grattis ♥

Snö?

När i hela världen ska de sluta snöa? Jag vill ha vår nu,

Looma Sino

Har köpt en looma sino bärsjal idag. Super skön att bära i. Athida verkade trivas bra för hon somnade på en gång.
Annars har vi bara varit på kyrkis, tog en promenad ner tillsammans med Anki. Mycket trevligare att prata med någon annan än sig själv imellan åt :P

Imorgon ska jag på möte med fk igen, men först blir de återbesök hos bm. Vill så gärna ha journalen NU. :D

Helgen är slut.

Söndag redan, helgerna är alldeles för korta. Och idag åker Niclas vid tre tiden.
Igår kväll la vi Athida i spjälsängen vid halv elva, och hon vaknade kvart över ett. Så hon sov nästan tre timmar i egen säng för första gången. Har ju ioförsig inte ens försökt ha henne i egen säng. Tycker det är så mysigt att sova tillsammans och smidigt mellan amningarna. Men på helgerna är de bra trångt i sängen, eftersom Athida tar upp mest plats.

Sitter och tittar på skärdgårdsdoktorn nu, efter de ska jag göra våfflor.

På tisdag fyller Niclas, och jag har inte köpt nån present alls. Och på lördagen fyller ju jag. Så på söndag kommer Niclas släkt för att fira oss. Så i veckan lär jag baka nå..

Skärgårdsdoktorn.

Vet inte om jag skrivit det tidigare, men jag köpte hela serien av Skärgårdsdoktorn här i veckan. Så idag har jag spenderat tid med att titta på de. Niclas vill bara se Lost, så de vart några avsnitt av det med. Men snart är hans Lost boxar slut, måste komma säsong 5 snart tycker jag.

Nu sitter jag och tittar lite på melodifestivalen, och Athida sitter och pratar med sina djungeldjur. Det är helt sjukt hur fort hon utvecklas. Nu kan man verkligen kommunicera med henne, hon pratar tillbaka och ler hela tiden. Så sött.


Hoho, Niclas är inte helt negativ till en bugga. Men då måste jag sälja en av vagnarna hemma. Och det gör jag med glädje då. Nu måste jag bara bestämma hur jag ska köpa, ny eller begagnad? Från Sverige eller utomlands? Vilken färgkomination. Tror nog allt de blir grå bas och sand topp. Men är lite sugen på en rosa topp med. Men då kommer inte Niclas vilja köra alls. Haha.


Lösenordskyddad blogg.



Funderar på skaffa lösen. Vad tror Ni om det?


Fredag.

Igår var vi på bvc för 2 månaders kontrollen. Hon vägde nu 4830 och var 56,5 cm lång. Så det tar sig. Allt var som det skulle med allt annat med. Efter kontrollen gick vi hem till svärmor en stund och sen tillbaka till Ängsgården på föräldragruppen. Var en del andra föläldrar med, som inte var med under graviditeten alltså. Den äldsta bebisen var fyra månader och den yngsta snart en månad. Så de var en blandad kompott :D

Imorse var vi upp på dagis och fikade med personalen, eller jag drack kaffe och Athida fick tuttemjölk :D
Athida fick även jätte fina kläder i paket, jeans, tröja och strumpor med Hello Kitty på. Tusen tack :)


Pappa, du har inte varit inne på msn på länge. Har det hänt något? Lämna en kommentar eller ring  så jag vet att du lever.

3 år tillsammans

Tre år tillsammans idag ♥

 


Jag älskar dig





  


2 månader idag.





Älskade lilla Athida blir redan 2 månader ♥

Brödbak.

Håller på bakar bröd. Vart så sugen på nybakat bröd så då var det bara börja baka.
Athida har sovit under hela tiden, konstigt nog. Hon har en förmåga att vakna när man börjar med något sådant annars.
Hon sover tillochmed i sin vagga, trodde hon skulle vakna när jag la ner henne. Men icke.

Imorgon skulle mor till tandläkaren igen, så vi följer nog med in till stan. Får se vad vi gör där sen. Kika lite i affärer förmodligen. Skulle verkligen behöva ett par nya byxor. Så de får de nog bli.

Är så sugen på att inhandla en bugaboo. Hur i hela världen ska Niclas gå med på de? :D

Nej, ska passa på att kika present åt Niclas nu, vad de nu får bli.

Tisdag.

Imorse var vi uppe med tuppen, eftersom Athida hade lite svårt med magen igen, så vi masserade och gosade en stund. Men vid åtta gick vi upp iallafall. Då vart de att sätta på en tvätt och äta frukost.
Sen gick vi ut och gick runt bruket, var riktigt skönt ute, lite slaskigt på sina håll bara.
Har som tanke att försöka gå på morgonen när vädret tillåter. Men inte på torsdagar, då är de ju kyrkis så. Så då blir de eftermiddagen förmodligen.

Fick hem nya beslut från fk idag gällande Niclas. Så nu kan jag planera min fp lite bättre, blir att ta ut 8 dagar i månaden. Så kan man vara hemma lite längre, vill ju inte ha henne på dagis som ettåring, och de verkar fungera nu.
Så måste logga in på fk och ordna allt de där idag. Lika bra att fylla i för några månader på en gång.

Nu vill fröken ha mat.

Ensamma igen.

Niclas åkte för två timmar sen. Så nu är de bara jag och Athida hemma, och katterna såklart. Men veckorna går så fort, så snart är det fredag igen. Kollade precis ut och såg att de snöade utav bara den. Vad fan, nyss var det väl på väg att bli vår? Varför kommer det mer snö för. Jag vill ha vår och sommar.

Sitter och äter rostmacka, Athida ligger groda i bärsjalen och sover. Väldigt bra uppfinnig förövrigt. Kan man liksom göra annat med båda händerna. Eftersom hon är en liten famnbebis.

Snart börjar unga mödrar. Resten av kvällen blir det nog bara slappa i soffan.
Imorgon blir de promenad ( om de inte är snökaos ) och städning och tvättning.


Söndag.

I vanliga fall brukar Niclas åka typ nu, men han behöver inte åka in förrän imorgon. För hans ledarutbildning börjar först på tisdag. Så de blir en kort vecka innan han är hemma igen.
Vi kom nyss hem från en promenad, gick runt bruket. Kändes verkligen som att vi var en familj nu. Och det är vi ju, en liten (än så länge) familj på tre.

Athida har fått en innegunga idag. Skrattade direkt när hon fick gunga.
Snart ska jag och Athida iväg på sminkparty. Får se om de är något att ha.

Både Niclas och jag fyller ju år nästa vecka, och jag har ingen som helst aning vad jag ska köpa till honom.
Några förslag?!

Ny design igen, får se hur länge jag orkar med den. haha.

1 mars.









♥ÄLSKADE UNDERBARA DOTTER ♥




RSS 2.0