.....





Ler på utsidan, gråter på insidan.
Det brinner bakom ögonen konstant.
Uppdatering om varför kommer när jag orkar. Livet är bara så jävla fult och orättvist.

Athidas önskelista inför jul och födelsedag!





Bilar från Brio. Billigast på ÖB kostar ca 50 kr st där.




Sängkläder från Micki, kostar 280 kr hos Hikmet.se


Matchande kudde även den från Micki, och för 150kr hos Hikmet.se




Käpphäst med ljud från Barnens Hus 129 kr.
REDAN KÖPT!!



Cd-spelare med mikrofon från Barnens Hus kostar 299 kr. Den skulle hon älska!


Lillebo bilar från Ikea kostar 99 kr för 3 st.


Villervalla ♥

Athidas nya fleece mössa och fuskkrage i turkos/blått hade kommit i postlådan nu. Åh var fint de var.
Passade så bra på vår prinsessa. Ska knäppe en bild sen och visa. Nu ligger hon och sover.
Och skulle nästan sova med mössan på ;) Men fick henne övertalad att hon kan ha den sen. Visa Harri svarade hon bara då :D

Nästa gång hon behöver kläder, blir de garanterat mer Villervalla. Så sjukt sköna och fina kläder så de finns inte. Och jag gillar att de inte är massor av spetsar och volanger och skit. Rena, enkla och snygga mjuka och i bra kvalité. Priset är faktiskt inte så mycket dyrare än lindex/Kappahl osv.

Även julkorten hade kommit idag. Så fina dom med ;) Inte som vanliga kort kan jag ju medge, men så Athida ;D
Men dom visas inte förrän dom är utskickade :)


Farsdag.

Idag var det farsdag igen. Känns som de var de nyss, men tydligen har de gått ett år igen ;)
Niclas fick paket av Athida imorse, var nya rakgrejer och sen ett "shabby" hjärta där de stod världens bästa pappa. Och eftersom jag vet att Athida inte köper de åt mig på morsdag, så köpte jag ju ett nu till mig, fast världens bästa mamma så klart ;)

Annars imorse började vi riva tapeter i Athidas rum, så imorgon börjar arbetet där på riktigt. Helst ska de bli klart nu i veckan. Och sen ska vårt rum påbörjas och bli Athidas. Kunde inte börja med vårt eftersom garderoberna ska rivas, och vi vill ju inte lägga våra kläder på hög någonstans bara. Blir ju fullt med katthår då med.
Men de blir nog bra när de är klart. Även om vi har ALLA Athidas leksaker i vardagsrummet nu, vilket betyder kaos.

Imorgon blir det kyrkis för oss, och sen har jag sjukgymnast på eftermiddagen.

Tävlingsdax.



Jag tävlar hos Natali om att vinna Nova Star kläder för 1000 kr.

Var med och tävla du med!


Snö, snö, snö.

Skulle nog kunna säga att de har kommit närmare 3-4 dm snö nu sedan igår förmiddag. Inte så jätte kul när vi inte har någon snöskyffel, hittade ingen för några veckor sedan när vi letade. Då hittade vi bara en mini till Athida. Och ja, den fick jag skotta med igår. Imorse lånade jag en från tvättstugan. Så nu är snön borta för tillfället på framsidan. Men tycker de är hur mysigt som helst med sol. Nu vill man bara få upp julgardiner och ljusstakar överallt.

Athida var helt i chock igår och trodde de kom bubblor från himlen. Hon älskar ju såpbubblor, och tyckte väl att de såg ut som de. Gullunge!

Idag var även sista dagen på jobbet. Ganska så skönt faktiskt, att slippa gå upp mitt i natten och få minimalt med sömn. Imorgon får jag sova tills Athida vaknar. Vilket innebär att kl 6 blir sovmorgon ;D

jag hugger snart av min fot.

Aldrig blir den bättre. Och blir absolut inte bättre av att sjukgymnasten är på semester.
Så jävla irriterande att de ska göra ont heeeela tiden. Kan dom inte bara skriva ut pencillin och se om de blir bättre? för att utesluta? Nu är de ju bara den där tejpen ohch akupunktur. Som förövrigt är värre än att föda barn alltså.

Nå ja. Har ju bara haft så här i typ 8 veckor...

Inneboende.

Idag kom pappa, nu ska ha bo här hos oss ett tag. Hur länge vet vi dock inte, och inte allt för länge heller hoppas jag. Blir ju svårt att ha någon under en längre tid som "bor" med min familj. Sen att jag och pappa aldrig har haft någon direkt relation gör ju inte saken lättare. Vi har aldrig bott tillsammans förrut, och vi har ingen far och dotter relation överhuvudtaget. Han bor här för han har ingen annan för tillfället. Förhoppningsvis får han jobb snart och kan skaffa eget boende.

Snart dags att gå till tvättstugan igen, sen hem och laga mat tills Niclas kommer hem.
Är inte sugen på nå alls, tycker matlagningen har blivit riktigt trist, vet aldrig vad vi ska äta, och när vi väl kommer på nå känns de som vi jämt äter samma saker. Drygt!

Grattis lillebror!

Idag fyller näst minsta lillebror 13 år. Shit, kommer så väl ihåg när mamma och P kom hem med den lilla lilla bebisen. Och nu är han i målbrottet och håller på få mustch. Ingen liten pojke längre :D

Var in till stan efter kyrkis, inhandlade lite ramar från ikea. Dom går åt, men tror fotoväggen i köket snart måste vara klar. Athida är ju inte så stor än ;D och inte väggen heller.

Lilldamen somnade på stört i soffan idag. Vi har konstaterat att sovrummen ska bytas. Renoveringen är i fullplanering. I vårt rum blir de ljusgröna tapeter, vill ha grönt där. Blir fint till våra vita möbler. Sen sover man skönt i grönt.
I Athidas rum blir de microlit på väggarna, sen 3 vita väggar och en blå eller grön. Har inte bestämt mig helt än. Lutar åt den gröna. Sen ska de byggas scen och grejer. Blir nog prima när de är klart. Och innan jul ska de vara klart ;D


Nu ska jag smyga ner och hämta några mandariner. Bästa med hösten/vintern tametusan!





RSS 2.0