Massor av tankar och massor med ord.

Inte skrivit nå på länge nu. Känns som man inte har tid. På dagarna är de ju fullt ös. Kyrkis 3 ggr i veckan, sen allt hushållsgöra, matlagning osv. Och undehållning av lilldamen. Som förövrigt pratar på som en liten tok. Om jag och mamma pratar om nått kommer hon med små infliknar om de ena och de andra. Så gullig så!

Annars är jag så sjukt trött på min fot som aldrig verkar vilja bli bra. Haft ont i säkert 6-7 veckor nu, om inte mer. Det ända sjukgymnasten kan göra är att massera, akupunktur och tejpa foten. Och tejpen kan man inte ha mer än max 4 dagar för att få stöd av den. Sjukt irriterande att de aldrig blir bra, och gå i andra skor än mina gympadojor är omöjligt. Så frågan är vad fan man ska hitta för snygga, bekväma och bra vinterskor till någorlunda bra pris? Vill ju inte förvärra foten ännu mer.

Har bara 8 arbetsdagar kvar med. Känns som att de kommer bli jäkligt skönt att slippa gå upp mitt i natten. Men samtidigt är de ju ett jäkligt soft jobb med bra tider som man själv kan anpassa. Vilket är perfekt när Athida inte "lider" av att jag är borta mitt i nätterna ;D Hoppas bara de inte kommer snö innan jag slutar, annars blir de drygt att cykla i snön ;D

Och appropå snö, jag hoppas Athida inte växer så mycket på längden i vinter. Hennes overall är i strl 86. Och nu verkar den sitta bra med lite växmån. Men skulle hon dra iväg flera centimeter så blir den nog för liten. Med tanke på att de är kallt länge.. Så om de är någon som har en overall i strl 92 i fint skick till salu så hojta.

Kärleken går inte att förklara.

Det räcker med att vi sitter och äter frukost tillsammans jag och Athida. Och tittar på henne och ser hur stor och duktig hon är. Hur hon ber om mer ost, och äter upp hela smörgåsen och ber om papper för att torka av smulorna på underlägget. Skulle kunna sitta och titta på henne i timmar. Hon är så jäkla fantastiskt underbar. Att vi kunde få något så vackert.

Imorse kom jag in i hennes rum och frågade vad hon gjorde. Då svarade hon bara sch, dockan lelle. Då satt hon i sin fotölj med dockan i knät och gav dockan välling. Och då fick minsann inte jag komma och störa när dockan skulle ha lugn och ro.

Och när man säger "vet du att mamma älskar dig", då svarar hon ja. Och pappa, mommo, Harri, Ville och Zeb. Så hon är ju medveten att hon är älskad ;D
Eller när hon bara kommer fram mitt i allt och ger en puss och en bamsekram.

Vi älskar dig, nu och föralltid!



Ullared :D

I fredags läste jag en statusrad på facebook som sa att de fanns en plats till ullared med boende.
Pratade med Niclas och nappade ;D Så i lördagsmorse åkte jag till Ullared med massor av Virsbobor.
Totalt var det 4 bilar.

Fick stå i kö närmare 2 timmar för att ens komma in, och 1 timme för att få betala. Knökfullt med folk. Men så länge man skiter i alla andra och fokuserar på de sakerna man själv ska ha går de bra.

Handlade iallafall massor till mig, Athida och några plagg till Niclas. Sen massor med leksaker till julklappar till Athida och kusinen. Och lite annat till hemmet osv.

Imorse var vi in en snabbsväng med, lämnade tillbaka lite plagg som jag inte skulle ha och sen in och köpte jacka, juloutfit till Athida och nått mer som gled ner.
Totalt rök nog ca 5000 kr. Men det är tamefan inte mycket med tanke på vad jag har köpt.

Tack alla inblandade till den här resan!

Snart helg igen..

Ringde nyss ner till vårdcentralen. Fick en tid för att titta på Athidas utslag, ser ju ut som Scharlakan, men hon har inte symptom på de förrutom prickarna. Aja får väl se vad dom säger.
Passade på att fråga doktorn om inhalator åt henne, eftersom barnmottagningen sa att vi ska prata med vårdcentralen om de, eftersom hennes hosta alltid sitter i flera veckor.
Hon får ju ventoline 4 ggr per dag och mollipect max 3 ggr per dag, men de räcker inte. Hostan ger inte med sig.
Men vad säger vårdcentralen då? Ring till barnmottagningen, men vad fan dom skickade ju mig till Sura. Blir så less på sånt alltså. Så då är de bara ringa barnmottagningen igen då.

Ska även ringa vetrinären idag, så vi får se vad Sockans provsvar visar.

Onsdag igen..

Veckorna går så fort känns de som. Har bara 20 dagar jobb kvar. Ska bli ruskigt skönt sen faktiskt. Om inte annat att kunna vara vaken längre än 21, och att kunna sova tills Athida väcker mig. Underbart ;D
Det funkar så länge man vill, är ruskigt dygt när klockan ringer, men de är bara på med kläderna och sätta sig på cykeln. Vaknar gör man på vägen ;)

Athida verkar inte ha Scharlakansfeber iallafall, pratade med läkaren. Och ska hon ha de måste hon tydligen ha feber och ont i halsen. Vilket vi inte märkt av. Så frågan är vad det är, vattkoppor tror jag inte på, då de inte är såna "koppor". Har dom inte försvunnit nästa vecka får vi nog be om en tid, för nu har hon ändå haft de i 5 dagar.

Idag blir det även tvättstugan och pyssel som vanligt. Men nu ska jag se Våra bästa år medans Athida sysselsätter sig med sina dockor. Sen blir de lunch, och sova. Sen tvätten. Puh!

UnderBARA BARN mässan!

Idag har hela dagen spenderats på underbara barn mässan. Första stoppet där inne vart Nova Star. Vart en del inhandlat där. Och sen givetvis en massa annat med ;)
Lika kul varje år :)

Nu ligger lilldamen och sover, misstänker att hon fått Scharlakansfeber..Ska undersöka prickarna mer imorgon, nu på kvällen var hon inte på humör. Återstår att se ':D

Älskade katt!!

Har köpt specialbantar foder till Sockan nu. 300 kr i månaden. Han avskyr de, och tar varje chans han får att äta Strumpans mat. Inte lätt att "sär" behandla mina bebisar.

Kom hem idag från stan. Möttes av en ammoniakstank som hette duga. Sockan har kissat igen. Super mycket. I Athidas bilstol. Vart av med klädseln och in i maskin.

Men vad är fel med vår bebis? Uppenbarligen mår han inte bra. Tänk om han har ont någonstans?
Vi vill inte ge en spruta bara för att de är en lätt utväg. Han är vår bebis, vi har haft han i över 4 år. Han kom till oss när han var 8 veckor. Det bränner innanför ögonlocken bara jag tänker på att han har ont någonstans, att han inte mår bra. Måste ringa Strömsholm imorgon igen och be om att få en tid för undersökning.

Älskade katt. Vår lilla bebis.
En katt ska man ha från den är bebis tills den dör av ålderdom. Har ju inte skaffat Sockan för att han ska behöva försvinna redan nu? Han måste bli frisk!!!




RSS 2.0