Blingo♥

Hade party idag.

Detta inahandlades, vill att paketet ska komma NUUUU! :D


Klänning till Athida


T-shirt med dodge på


Farfars tröjan med storm tryck på.


Stormmössa, Tidan tog på den på en gång så då vart de så ;D


Mössa åt Tidan.


Tunika åt mig.

Mössor kan man inte få för många av. Sen ville Athida ha stormmössan för hon tyckte den påminde om Mumin på nå vis ;D Tog allt i 86-92 förrutom farfarströjan.
Blingo är ju rejäla i storleken. Kläderna vi har är ju 86-92, och dom är fortfarande jätte stora både i längd i arm och i ben. Och klänningen ska ju gärna sitta bra denna sommar och inte nästa ;)

Första gången idag.

Idag övningskörde jag med svärmor. Första svängen. Gick faktiskt ganska bra, klart jag fick lite motorstopp osv. Men det hör till ;D

På onsdag och söndag ska vi ut med en sväng. Så jag får in allt med dragläge, växling osv.
Söndag kl 14 är de blingo här. Välkomna!


:)

Vad är de för fel?

Min kropp har fått ett spratt.. Frågan är bara vad om är fel..
16-18 hade den totalt spratt.. Jäääävla skit! Blir så satans förbannd!

Muminfeber.

Athida har sån dille på Mumin just nu. Hon har ju alltid gillat dom, men nu är de bara mumin som gäller heeeela tiden. Hon har 4 dvd filmer med mumin. Och dom ska helst vara på hela dagarna om hon fick bestämma.

När hon inte ser filmerna går hon runt och nunnar och sjunger på signaturmelodin. Sötfisan!

Hon fick nya mumingardiner igår. Super snyggt vart det faktiskt! Och idag kom Niclas hem med Mumin lakan till hennes säng. Helt lyrisk blir hon.

Så i sommar är planen att vi ska till Nådendal till Mumins land! :)

Akut besök igen...

Idag åkte vi till busborgen med tre mammor och barn från Virsbo. Athida härjade runt för fullt, tills hon skulle cykla på en sån där röd "dagis" cykel.
Jag åkte bakpå och gjorde lite fart, och hela cykeln tvärbromsade så jag flög fram. Athidas ben hade åkt in mellan hjulet och själva järnpinnen på cykeln, en öppning på ca 3x6 cm. Där satt hela hennes ben fast.
Ropade på en annan mamma som kom och försökte hjälpa till. Men benet var helt fast, gick knappt att rubba på.
Den andra mamman hämtade personal, som fick hämta verktyg så vi kunde skruva isär hela cykeln.
När cykeln vart i mindre bitar satt foten fortfarande fast, så jag bärjade tänka att vi måste ringa brandkåren så dom kan kapa hela cykeln. Foten satt liksom helt fast och gick inte att rubba.
Athida skrek som bara den, och hade suttit fast i säkert 10 minuter innan vi fick loss foten.
2 personal och jag försökte få ut foten.

Ringde till 1177, eftersom man inte fick röra foten utan att hon skrek. Och med tanke på hur foten satt fast så skulle de inte vara konstigt med en spricka minst.
Kärringen där, ja kärring. Hon fattade inte ett skit tyckte jag skulle avvakta och se om hon kunde gå på foten.

Hon ville inte alls gå, och kunde ta typ ett steg men belastade inte foten då. Så ringde in igen och fick då remiss till stora akuten och till ortopeden.

Hon fick smärtstillande, och sen upp till röntgen för att röntga foten. Vilket inte var det lättaste, fy fan. Hålla i henne, hon var helt panik och gallskrek.
Det var iallafall inte brutet, och ingen spricka. Så de var bara en lätt stukning. Så nu blir de alvedon var 4/6 timme och se. Nu törs hon iallafall stödja på foten och gå lite. Även om hon hellre blir buren.



GAMMAL INLÄGG SOM EJ BLIVIT PUBLCERAT.. DETTA HÄNDE I TORSDAGS!!

Så rutten.

Är så sjukt rutten. Känns verkligen som jag inte sovit på flera veckor.
Först magsjukan, halsfluss och nu förkylning som blir tio gånger värre direkt för hennes astma. Sen har ju jag så jäkla svårt att sova när Tidan är sjuk. Minst host vaknar jag av för att se så hon andas.
Jobb förra veckan gjorde mig inte piggare, inte så trevligt att gå upp mitt i natta. Men de blir pengar.
Lite mer än min fp, speciellt nu när vi snålar sönder på fpdagarna. Tar bara ut för att komma upp i 100 så inte sgi ska sänkas. Så de blir inte många kronor nu, men samtidigt är de vårt val :)

Fick ringa hit lillebror idag och kolla om han kunde leka lite med Tidan så jag kunde få vila några minuter. Somnade nog till några minuter och när jag vaknade var huvudvärken borta i några minuter iallafall.
Konstant ont i huvudet och yrslig känns det som.

Blir nog bättre med lite sömn! Dock inte så lätt när lilldamen har slutat sova lunch. Förrut var de bara lägga sig när hon sov, men inte nu längre. Plus att man måste ha full aktivitet med henne hela tiden, hon nöjer sig inte med att bara vara hemma.

Men den här veckan är iaf fullbokad.

Idag; kyrkis i ramnäs
tisdag: kyrkis i virsbo
onsdag; knattebio i sura
torsdag: busborgen med kyrkismammor
fredag; kyrkis i virsbo.

Helgen är dock inte planerad nå, men skönt det med! :)

Är så less..

Min fot blir aldrig bra, den blir bara värre och värre. Nu gör de ont när jag sitter still med.
Sulorna hjälper inte ett skit, vilket är jävligt surt när dom kostade 1000 kr.
Ringde sjukgymnasten idag, tidigaste tiden var 18 februari han kunde erbjuda. Var bara tacka, får ju vänta tills dess. Tror jag ger akupunktur en chans till då. Måste fan bli bra i foten!

Annars jobbar jag tre dagar den här veckan. Bättre än inget. Så jävla drygt att klockan ringer 2:30 typ, och sen när man kommer hem sover Athida med, men då kan inte jag somna för då är man så uppe i varv. Precis när man somnar, så vaknar hon och sen är sömnen körd. Långa dagar och korta nätter.

Athida är trotsig, och gnällig. Alla sjukdomar och förkylningar som tar våra krafter.

Orkar inte ens skriva.




RSS 2.0