Matlagning

happ, idag vart det skolan. även om man inte orkade. fick reda på provresultatet i psykosocialt, fick VG ;D

sen vart det matlagning sista lektionen. vi var tre styckna där av typ tio, men men, fick lära oss steka pannkakor och vända dom. svårt nej? fast vi skulle ju göra olika redningar med. inte allt för svårt om jag får säga mitt. men men.

åh, jag vill, vill, vill. GE MIG LOV NU! ;)

mår piss

kom precis hem från skolan, tidigare. skulle väl sluta runt 4 annars. men men. mår illa som en gnu, inte kul alltså. ska typ in och lägga mig nu.

är så trött på skolan med för den delen, går mig på nerverna. orkar inte med stället, alla jävla grejer man ska göra. det är för drygt. iallafall för tillfället.

hur ska detta sluta?

sitter man vi datorn igen då, magen mår inte bättre kan jag säga. får se om det blir skola imorgon, skulle nog vilja gå. med tanke på att vi har matlagning, och vi ska lära oss vända pannkakor, som att man inte kan det? men men, hon är bra rolig den där matläraren. haha.

funderar på om man skulle orka gå ut och ta lite luft, skulle vara skönt. men om man orkar?
saknar älsklingen som bara den, nog för att vi sågs imorse, men ändå. <3

Nu är det över

anser nu att helgen är över. det är redan söndag, och det innebär skola imorgon. tur är väl att man haft bra sällskap i helgen iallafall. i fredags kom camilla hem till mig, sov över gjorde hon med. sen igår åkte jag hem till camilla. sov över gjorde jag med. lagade mat, hyrde film och lekte med thea, en riktigt söt liten unge det där faktiskt. men imorse var hon inte lika gullig, hon väckte oss kl 8, inte allt för pigga gick vi upp då.

men men, nu är man iallafall hemma, har dammsugit och ordnat med tvätten. inte allt för kul men sånt man måste göra. vid 8 ikväll kommer älsklingen äntligen hit. inte fått sova med han på typ 3 dar, och det är länge jämfört med hur vi brukar ha det. :D

woho, kom precis på att jag är ledig på fredag, för på torsdag kväll bär det av till finnåker, typ mer öde än norrland. men iallafall, vi ska ha konfläger där. ska bli trevligt och se hur villiga dom är. haha, låter som dom ska vara villiga på nå annat. men typ villiga på lekar osv.  :P



80224-3
Niclas, jag älskar dig!

idiot är vad du är

fattar verkligen inte hur vissa personer tänker, alltinge är det ena saker eller den andra. fattar inte hur en person kan sitta och säga en sak ena sekunden, och efter två minuter minns personen inte det och kommer med en ny jävla lögn. blir så jävla förbannad så skulle kunna strypa dig här och nu om du var här. du har skapat tillräckligt med problem för mig. alla dina jävla problem ska du låta gå ut över mig. fattar inte hur du tänker. du som är vuxen, ska låta dina problem gå ut över mig? din dotter som inte ens är 18. att du ens har mage att förklara hur du lever? du vet inte ett skit hur vi har det här. inte ett jävla skit. så kom fan inte och säg någonting. ta dig i kragen och väx upp eller gå och dö. skulle vara lättast för alla.



nu har man fått avreagera sig lite för dagen iallafall!




RSS 2.0