Julen är över.

Julen är slut och nästan undanstädad. Bara gardiner och stjärnor i alla fönster kvar. Skönt. Passade på att ta ner granen idag när vi ändå höll på att rensa bland allt i skrubben, och julsakerna skulle packas om i nya förvaringslådor.

På lördag ska vi på Disney on ice. Niclas, jag och Athida. Skönt för henne med egentid med oss båda. Det behöver hon just nu, hon har väldigt mycket känslor och funderingar just nu, så de blir perfekt för oss att rå om henne utan massa Edwin i vägen.
För Edwin är verkligen överallt hela tiden just nu, går inte en sekund som han sitter still.

Nästa vecka fyller Athida 4 år. FYRA år redan! Snart börjar hon skolan, flyttar hemifrån och skaffar barn typ. Så fort går det.
På fredagen ska hon ha kalas på Leos lekland. Sen blir det helgen efter för henne och Edwin när han fyllt med.

Dags att plocka undan lite så man vaknar till ett någorlunda rent hus.

God Jul

Imorgon är de julafton, Athida har räknat ner med hjälp av adventskalendern. Ska bli så kul och se hur Edwin reagerar på alla paket, alla snören och papper. Och vad Athida säger om Tomten. 
 
Kommer bli en lugn och skön dag hoppas jag. Niclas syster med familj ska sova kvar också. Så de kommer bli väldans trevligt :)

Magsjuka och nya ord.

Edwin och jag har åkt på magsjukan. Men de verkar vara på väg åt rätt håll, och nu hoppas jag att athida och Niclas klarar sig i från skiten. Fy fan för magsjuka.

Något positivt är att de börjar komma fram ord ur Edwin. Det han säger nu är mamma, pappa, Tida och iss för kissen . Sen har han så klart olika läten för olika saker. Han går även flera steg nu mest hela tiden . Nu är de inte länge innan han springer fram, haha.

11 månader

En månad kvar till den stora ett års dagen.  Och han växer myclet nu. Blir rundare kring lår och kinder. Vår gosegris.
 
* väger ca 8600 kanske.
* har strl 74-80 på alla kläder. 
* går ca 5-6 steg själv, men mer för varje dag. 
* har 6 tänder just nu. 
* sover två gånger på dagen just nu, vaknar minst 5 ggr per natt.
* får movicol junior 2 ggr per dag för att magen ska funka. 
* har inga fel på tarmen enligt biopsin. 
* älskar att åka pulka, men avskyr att klä på sig overall. 




RSS 2.0