Fredag den åttonde mars.

Ungarn leker, är så kul och se hur bra de leker. De skrattar, leker jaga och pussas och kramas om vartannat. Så underbart, att de har sån nytta och kärlek av varandra trots att de är tre år emellan dem.

Snart ska dock båda göras klara för sängen. Sen blir de en dusch och mys för oss vuxna. Imorgon är vi bjudna på tre rätters hemma viss Häggström-Wallin. Med mellomys till. Perfekt lördag med andra ord.
Söndagen har Niclas hemvärnsutbildning hela
dagen. På sin födelsedag och allt. Men Tidan och jag har beställt hem praket, som kom idag. Kommer han nog bli väldans glad för, hoppas vi iallafall.

Nu fixa busarna gör sängen.

Länge sedan..

Inte varit in på bloggen på evigheter. Finns inte tid känns de som, och inget att skriva.
Inget speciellt som hänt, kryssning med familjen Häggström-Wallin. Trevlans!
Athida fick dock oförklarligt ont i magen, efter massa timmar på akuten hittade de inget fel. Men vi inväntar ett provsvar ännu. Får se vad de visar. Nu äter hon iallafall mat igen, 5 dygn utan nästan.
 
Edwin fick tag på en bit knäckebröd med smör på, som han började mumsa på innan jag insåg vad det var.
Stora typ blåsor runt munnen, röd upp på kinderna. Och magen är helt förstörd. Luktar riktigt illa och inte alls bra. Får se hur länge de sitter i. Ofrivillig provokation alltså.
Läkaren ville ju att vi skulle ge majs som vanligt med, och de gjorde vi, en gång. Och de tog 4 timmar från att han åt tills de kom ut igen, genom hela matkanalen. Inte bra alls!
 
Ska till Gastro inom två veckor. Får väl se vad de säger där, för någon dietist får vi inte träffa. Fruktansvärt hur landstinget fungerar ibland!
 
Nu ska jag njuta av tystnaden en stund. Barnen sover, och Niclas är på galej. Och ska vara hemma senast 11,30 imorgon. Annars har han de inte lätt vill jag lova!! :D




RSS 2.0