Släcka lamporna?

Ikväll ska man ju släcka ner elektricieten, men de tänker inte jag göra. Iallafall inte tvn. Det kommer ju Robinson. Taklamporna kan vi släcka, och tända lite ljus. Då luktar det ju gott med.
Niclas ska göra lite popcorn till Robinson, blir en moffa dag idag.

Imorgon ska vi (läs Niclas) skriva papper på en bil. För vi har köpt en volvo v40, en kombi alltså. Vilket är perfekt för både barnvagn och Niclas målarverktyg. För eftersom vagnen är så liten får den plats brevid målarlådan. Perfekt.
Lite dumt kanske att köpa bil när han ligger inne och jag inte har körkort, men vi fick ett bra pris så det är bara slå till. Nu när vi har en bil kanske man skulle börja satsa på körkort? Ska nog leta fram de där dammiga körkortsböckerna.

För er som kommenterat bvc besöket, kan jag säga att jag är inte orolig för Athida alls, hon har gått upp men inte lika bra som bvc ville. Hennes förkylning bröt ut dagen innan vilket har gjort att hon inte ätit lika mycket, plus att hon är så nyfiken att hon måste kolla vad som händer runt omkring hela tiden. Hon har gått upp, men har hamnat lite under kurvan iallafall. Men tycker inte att bvc borde "skrämma" upp föräldrar så där, för vissa kanske blir livrädda. Vi har provat att ge bröstmjölk i flaska åt henne, men hon vägrar ta flaskan, som att hon inte vet hur hon ska suga. För hon gallskriker rätt ut, och då tänker inte jag låta henne låta, nej då får hon bröstet.


Vart ett grötigt inlägg om massor av olika saker. Kan man skylla oordining på amningen? Amningshjärna?



Kommentarer
Postat av: Anki

Bra! Då syns vi strax efter 9 i morgon såvida det inte är skitväder eller om något av barnen är dåliga.

2009-03-29 @ 09:06:59
Postat av: Linda

vad bra!! jag brukar ju få meddelande på mailen, men vill ju att Thom ska bli lite större, så det är mer stadga i honom, haha

Jo vi kommer nog till kyrkis, denna gång går vi nog hela vägen, istället för att böka med bussen ;) Får se vilken tid vi kommer, allt beror ju lite på när Thom äter, vill ju att han äter strax innan vi går, så han inte vaknar efter halva vägen och skriker efter mat...

2009-03-29 @ 11:12:39 / URL: http://misskaiserdom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0