Måndag igen.

Natten har vart bra. Eller inte igår. Athida fick ett sånt skrikanfall, ett sånt anfall där de inte får att få kontakt med henne alls. Hon är helt lelös i kroppen när man tar upp henne, för man tror först hon är vaken. Men hon är helt okontaktbar och bara gallskriker. I över 20 minuter höll de på igår. Låter inte så länge kanske. Men riktigt otäckt är de eftersom man inget kan göra. Varken napp, flaska med vatten, eller amning hjälper då. Hon bara skriker och skriker. Tills hon vaknar till, då ligger hon bara och hulkar och skakar typ.
Nå väl, natten annars var bra. Amning var 3:e timme. Snart ska de utökas till var 4:e. Och sen var 5:e osv. Hur de nu går. Får testa och se.

Idag blir de inge kyrkis. Athida är för snorig för de, vill inte smitta ner alla andra barn. Nu ligger hon i vår säng och sover iallafall. Camilla skulle komma förbi idag med. Trevligt. Var typ hundra år sedan vi sågs.
Läskigt värre med tanke på att vi var 24/7 förrut typ. Ändrig på de ska ske.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad otäckt när det inte går att få kontakt med henne=( Är det "nattskräck" hon har? När jag jobbade som aupair så hade flickan några såna tillfällen och hon hade nattskräck. Du är duktig som klarar av allt själv i veckorna,du ska vara stolt:)//sandra

2009-10-12 @ 15:54:31 / URL: http://latti.blogg.se/
Postat av: Marie Nellie´s Mamma

tack för tipset :D



usch vad hemskt det låter. ja skulle få panik om det hände mej. kan ni inte ringa BVC o fråga vad det kan vara ?

kram

2009-10-14 @ 22:21:10 / URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0