Länge sedan igen..

Inte haft ork att uppdatera riktigt.
 
Vi kör iallafall vetefritt på Edwin nu med. Och på en vecka märkte vi faktiskt en bra skillnad. När han åt vete vaknade han ofta på nätterna, grävde runt i sängen, hade magknip och väldigt gasig.
Nu sover han typ 3-4 timmar i sträck, gräver inte alls runt, och småfiser ibland bara, inte alls som förr.
Så vi fortsätter med vetefritt ett tag till. sen provocerar vi de och ser.
 
Edwin har nog slutat amma nu med. Han har iallafall inte ammat på två dagar. Får väl se om de är "slutet" eller om han återfår suget. Grinar inte floder om de är över. Saknar filmjölk, mjölk, och riktig glass. Och en ostmacka!
Mums!
 


 
Athida har kommit in i en ny "fas". Hon är stor tror hon, men egentligen är hon ju inte alls särskilt stor.
Hon vill leka med kompisar varje dag, men sen är hon ju bara 3 år och 8 månader. Medans hennes kompisar är typ 5 år. Vilket blir att Athida observerar mycket, men att det även blir så att hon blir "utanför" om de blir flera som leker. Och sen när hon vl ska hem från kompisar blir de bråk och gnäll för att hon måste hem.
Så nu försöker vi få henne att förstå att om man ska bråka varje gång man åker hem från en kompis så får hon inte leka mer. Och att man efter mdidagen inte får leka med kompisar mer för då ska man duscha, städa och lugna ner sig innan man går och sover. För hon ska ju i säng runt 19. Hon behöver 12 timmar sömn för att orka liksom.
edw

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0