Nu går de inte bra..

Min telefon dog igår. Skärmen är helt svart, oavsett vad man gör. Pratade med 3 och de ville skicka in den på lagning. Men vill ju liksom inte gå miste om alla bilder, tar ju hur mycket kort som helst per dag. Ska ringa htc och se vad dom säger med.

Bilen är fortfarande på verkstaden, de blir en dyr historia de med. Men men. Sen ska sommardäcken på direkt när den kommer hem så jag äntligen har en bil om dagarna. Skulle vara skönt om den vart klar innan Niclas åker på torsdag. Då ska han iväg på övning med Hemvärnet. Och kommer hem på söndag innan dopet.

Måste ju få inhandlat de sista som behövs till dopet med. Köpte skor åt Athida förra veckan, men de var alldeles för stora. Och igår skulle vi byta dom. Och fröken som har blivit en riktig tjejig en sen hon började dagis, hittade sin drömmars skor. Ett par ballerina med liiiiiten liten klack, tillräckligt för att de skulle låta i golvet. Och hon vart kär. Vilka skor vi än visade skulle hon ha dom. Så de vart så. Riktigt stolt var hon när hon fick ta på dom igår, och informerade alla om att hon fått klackskor som hon ska ha på dopet.

Visste ju att dagen skulle komma när hon ville ha såna skor, att den kom redan nu är synd. Eftersom att de är ett tecken på att hon verkligen vet vad "tjejer" och killar har osv. Och vill inte att hon ska hamna i olika fack, och som den söta tjejen osv. Men, vi får jobba lite mer med det hemma.

 

Nu blir de strax en sväng till stan med mor, min telefon måste lämnas in.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0