Länge sedan..

Så drygt att de inte går att mobilblogga när man har android. Vi har i stort sett aldrig datan på längre så de blir sällan inlägg. Så borde blogg.se allt ändra på.


Vädret har varit helt underbart senaste dagarna. Varmt och soligt från morgon till kväll. Athida har varit ute konstant hela dagarna, ätit ute och allt. Så nu har hon blivit alldeles brun redan. Hon har minsann bra anlag hon. Jag själv är mest röd, haha. Men var in igår och köpte solkräm med bara partikelfilter åt henne. Perfekt när solen vill visa sig igen.

Edwin växer så de knakar, i stort sett alla kläder i 62 är för små. Han är en väldigt nöjd och glad kille. Skrattat åt det mesta. Blir mest lite sur när inte maten kommer fram illa kvickt eller om ingen pratar med han när han legat ensam en stund. Annars skrattar han, nu känner han igen amningsknäppet i bhn, så när han hör att de klickar asgarvar han och letar reda på maten.
Han spyr dock ganska mycket fotfarande, äter för fort och för mycket, och sen kommer de oftast över hela han.
Han har premiärat i både bumbon och hoppgungan. Och båda uppskattades. Även om jag inte låter han sitta så många minuter åt gången.

Imorgon ska Athida på sitt första kompiskalas. Höll på börja grina när hon fick inbjudan. Min lilla tjej vart bjuden på sin kompis 5-års kalas. Och ska vara där utan oss vuxna är tanken. Vi får se hur det går.
Först blir de kosläpp i byn för att se alla mysiga fjolårskalvar komma ut på grönbete :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0