Dop 13/5 2012

Igår var det Edwins dopdag. Han är nu döpt till Karl Edgar Edwin Andersson.
Och han var så duktig i kyrkan, kikade runt för fullt. Spanade in psalmboken ordentligt. Och fick sån kontakt med prästen Klas när Klas sjöng. Var verkligen jätte fint.

Han började prutta med munnen efter en stund. Men skötte sig exemplariskt.
Athida sprang runt som en tok innan dopet. Men när de väl började vart hon super blyg och skulle bara bli buren. Men när Edwin skulle välsignas med våra händer på sitt huvud sa Athida högt att han vill inte att ni gör så.
Men hon var med på att hälla upp dopvatten. Sen tröttnade hon och gick och satte sig på trappen upp mot predikstolen.

Fikat hölls i Församlingshemmet i Ramnäs. Bjöd på pastasallad, dressingar och foccasio bröd jag bakat. Till fika blev det bullar, kakor, kokostoppar och tårta. Allt mjölkfritt! :) Tårtorna beställde vi. Super fina och goda, och första gången "vår" bagerska gjorde mjölkfritt. Men vart utsökt! :)

Massor med fina presenter med. Bland annat dopstol, personlig bok, framtidsfond, tallriksset, bestick, kläder, tavlor mm.. Även Athida fick presenter, en super bra rittavla som sitter ihop med en bokstavsbok. Perfekt eftersom hon intresserar sig för fullt för bokstäver nu. Och imorse kom hon inrusande och sa att hon skrivit sina bokstäver. Så nu kan hon dom någorlunda, dock inte i helt ord, men ändå.

Tack alla som närvarade vid dopet av vår underbara son!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0