Kolmården :)

Fy tusan vad underbart vi hade det på Kolmården. Kom dit tills det öppnade, hämtade nycklar, biljetter osv på hotellet sen gick vi in direkt.
Bor man på hotellet kommer man in bakvägen. Så när vi skulle på safari tur med linbanan var de bara vi där i stort sett, så vi fick åka ensamma i vår korg. Var lite läskigt, korgen svajade och hoppade och hade sig. Men athida tycktee var jätte kul. Man kom väldigt nära djuren fast man satt där uppe liksom.
Roligast först dagen var nog aporna tyckte hon.
Hon fick även en stor delfin nalle. Vid 14.30 gick vi till hotellet och checkade in. Och vid 15 var vi nere på spat. Fint och barnvänligt. Edwin premiärade i bubbelpool och bastu. Athida var lite avvaktande men plaskade på sen. Precis som edwin, han är som en fisk i vattnet och kastar sig åt alla håll.
Efter spat valde vi att åka till en pizzeria och äta. Priset på maten på hotellet tyckte inte vi var värt när jag ändå inte får äta allt.

Innan 20.30 snarkade hela familjen i kapp. Skönt!

Dag två var vi där kär det öppnade vid tio. Och åkte hem kl 18. En hel dag då med. Vi var på fågeluppvisning, delfinshow och sälföreställning. Allt var väldigt bra och athida var helt lyrisk. Delfiner avgudar hon just nu. Helt fantasti
Vädret var lite svalare, men perfekt. Man såg alla djur bra, förrutom vargarna, och de kvittade för mig.

Resan var värd varenda öre. Och vi kommer åka tillbaka när edwin har lite mer nytta av det. Underbart var det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0