Gas.

Edwin har en del magknip. Googlade runt lite idag och insåg att äpplen inte är bra för hans mage. Och jag är ju smått beroende av gröna äpplen. Kan utan problem äta 5 äpplen om dagen. Men nu blir de slut med de. Ska testa och se om de kan vara de. För han får kämpa på väldigt mycket emellanåt trots massage osv för att magen ska kunna tömmas. Vill ju inte se han ha ont på de viset.

Idag har han sovit extremt lite, handlar om typ 20 minuter i taget max. Och inte många gånger heller. Så nu sitter han och vibrerar i babysittern och är lite smått missnöjd. Trött skulle jag säga.

Idag fick vi även tid till Athida för att träffa läkare på barnmottagningen. 1 mars ska vi vara där. Får se vad dom säger. Hoppas på att Niclas kan komma ifrån jobbet med, kan bli lite körigt för mig med Edwin och Athida plus kunna prata med läkaren om sömnen. Men han ska nog kunna komma ifrån.

Skulle behöva åka in och hämta mer flaskor till mjölken med, 9 st i frysen nu, och fyller ca 2 flaskor om dagen, och har bara 3 st kvar. Får se när de hinns in, vill ju inte åka till stan i "onödan". Har ju besikting på onsdagen nästa vecka, så kanske klarar mig till dess. Får frysa in massor till Edwin under tiden annars.
Pumpen är så sjukt effektiv, hinner inte ens blinka innan halva flaskan är fylld. Toppen!

Kommentarer
Postat av: Angela

Vilka söta barn du har :-)

Har aldrig hört att äpplen kan få magen att reagera på små, men en bra lärdom :-)

Ha en fin fredags kväll

Kram

2012-02-17 @ 20:50:45 / URL: http://angiefunderar.com
Postat av: britta bloggar

Hoppas det blir bra med hans mage snart! Vad är det för pump du har?

2012-02-18 @ 17:23:27 / URL: http://brittabloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0