Svaret på röntgen.

Ringde vår läkare på barn igår och frågade om svaret. Och han hade inte ringt upp oss för att han inte fick tag på Kirurgen i Uppsala.
För de överläkaren kunde se var att det är ett veck i tjocktarmen som inte fylldes ut så fort som de typ bör göras av kontrast. Men även att Edwin hade väldigt mycket avföring i hela tjocktarmen.
Men som de verkade nu var det inte hischsprungs, men han skulle som sagt prata med Uppsala först innan de var helt säkert.

Så nu blir det resulax varje dag, samt ökning på laktulos till 10 ml. Eller ja, mellan 5-10 ml. Men 7,5 ml ger ju inget typ, så då ökar vi. Hämtade ut ett 50 pack resulax på recept idag. Vart en kartong de!
Så nu är de bara vänta och se typ.

Var även och köpte hem lite mjölkfri gröt osv till Edwin. Fy fasiken vad dyrt, och finns typ inget att välja på heller. För sempers är de ju soja i, tyvärr så tillsatte dom soja :(

Men, vi ska nog få Edwin att gå upp i vikt förhoppningsvis. För har han inte ökat på nästa extra insatta viktkoll får dom allt utreda ännu mer. Han är ju redan under "normal", och kille. Och planar mer och mer på kurvan. Det är ju inte bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0