Nu måste vi ha hjälp.

Athidas sömn funkar inte alls. Eller icke sömn. För de 5 senaste nätterna har hon varit vaken mellan 3-6 timmar per natt. Helt klarvaken och vill inte sova.
Inatt var det riktigt hemskt. Hon skrek, hon skulle inte sova. Och efter typ 1½ timme är mitt tålamod i botten på nätterna. Och efter 4 timmar finns det inte. Jag blir så jävla frustrerad och börjar tänka på vad som är fel, varför vill inte vårt barn sova för?
Tårarna börjar rinna när man tänker på de på nätterna. Men min kropp, och lika så Niclas orkar inte med alla dessa vakna nätter. Det funkar inte längre.

Och folk som säger men testa de och de, men vad fan. Athida har i stort sett aldrig sovit. Tror ni inte då man har testat allt för att få ett barn som sover några timmar i ett sträck utan att vara vaken? Athida fick utskrivit Theralen, och fick en 80 gånger för stor överdos, och inte ens då so hon. Barn ska sova på 2 droppar, Athida sov inte på 2 ml.

Försökte ringa Bvc om en remiss in till stan, till barnmottagningen. Men vår sköterska var sjuk.
Kan inte vänta tills hon fyller 3 längre, även om de är snart. Den "hjälp" eller snarare icke hjälp vi fått av barnpyskologen kan man skita i, har inte blivit ett dugg klokare på de träffarna. Så de kan man lika bra skita i känns det som.

Athida var vaken i lite över 5 timmar inatt. Somnade, och sov 2 timmar. Och idag blir det inget sova på dagis heller, och ändå är hon liksom inte trött. Det är som att hon inte kan koppla av och somna och sen bara sova.
Innan fredag hoppas jag verkligen att en remiss är iväg skickad.

Törs inte ens tänka på hur det blir med en liten bebis till på de här. Till slut kommer dom få lägga in med sovdos alltså. För man kan inte komma ikapp all förlorad sömn.
Och de känns i kroppen. Räcker gott och väl med en graviditet, och allt som hör till. Total sömnbrist på de är inte skönt allså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0