Maniska samlare.

Börjar fan kännas som att vi snart bor så. Visserligen är de nog ett bra tag kvar ;) Men tamefan vad man samlar på sig skit och ingenting.
Tömt en sopsäck typ på ingenting. Plockat lite ur lådorna. Och har massor kvar att rensa. När Athida har börjar på dagis sen och är inskolad och klar ska jag ta hennes rum. Kasta alla jävla mcdonalds leksaker, och allt som är lite halvtrasigt eller saknar delar osv. Sånt går ju inte när hon är hemma för då hoppar hon jämfota och skriker ;)

Måste rensa malmbyråerna nere, dom om något kan samla skit. Får ju plats hur mycket som helst i dom med. Det är fan farligt. Och stora skrubben behöver en mer genomgående koll. Fixade lite idag men långt ifrån tillräckligt.
Var tvungen och börja för att leta reda på vinterkläderna jag köpte i vintras på rean, för att se om de kommer passa eller om vi ska köpa något mer nytt. Hon har så hon klarar sig. De som behövs är ett ullställ till, och en ullrånarluva. Sen så är vi redo för vintern. Som jag fakiskt längtar till! :)

Plocka ihop allt skit nu, imorgon blir de återbruket och sen hem till svärfar en sväng! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0