Shopping! :)

Idag vart de stan med mor och Athida.
Första anhalten var klädhuset M som hade 50% på alla barnkläder med kupong.

Inhandlade  två pyjamasar i strl 86-92, 6 par halkstrumpor, Alfrons Åberg mockasiner, Uv dräkt och uvkeps.
Tror jag betalade strax över 300kr för allt. Vilket är ingenting. Betalade fanimig 350 kr för hennes uvdräkt förra året. Och nu fick jag den plus massa annat bra.

Sen vart det en t-shirt och byxor från lindex. Vanliga "stjärnmjukisar" fast i bommul, och sen en super fin typ djungel t-shirt från pojksidan. Så trött på allt på tjejsidan ska vara så puttiuttigt och rosa och spetsar. Använder mycket sånt med, men ibland vill vi faktiskt ha grönt, blått och gult osv utan att man ska måsta handla på pojksidan. Synd faktiskt!

Var även till djuraffären och letade efter Getoff medel, så vi kan få väck katterna. Inte allt för mysigt med alla kattskitar som ligger. Men sverige får tydligen inte sälja getoff på grund av nått med innehållsförteckningen. Så jäkla töntigt. Aja, hittade en hemsida som hade kvar så köpte två flaskor. Så nu kan ju katterna ändra sin kattlåda från vår baksida till nått annat ställe. Hahaha, har själv katter man hatar när andras ska komma till oss och förpesta. Vet att de är två katter som använder vår sida, ena är mammas tjocka svarta katt, och sen är de en helvit. Black and white med andra ord ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0