Remiss.

Ringde vår familjeläkare igår utan resultat, så idag ringde han upp.
Ville kolla med honom om han kunde skriva ut lepethon istället för mollipect. Eftersom mollipecten gör henne ännu piggare, vilket absolut inte är en bra kombination till natten. För som de är nu hostar hon massor när hon väl sover, vilket blir att hon vaknar. Så vi är i stortsett vakna hela nätterna, och har vart hela veckan typ.
Och hostan har ju hållt på fram och tillbaka hela tiden, vissa nätter mer än andra.
Nå, läkaren kunde inte skriva ut lepethon eftersom den inte får ges till barn under 2 år. Ifrågasatte faktiskt de när man inte får ge hostmedicin men man får ge lugnande. Och hans kommentar var att skriver jag ut de här kanske du anmäler mig så står de i tidningen om mig nästa vecka.
Men hallå, vi har inte anmält läkaren för att de är kul. Vi har anmält honom för att han gjort ett stort tjänstefel som kunde bekosta vår dotters liv. Vilket han ska vara medveten om, och anmäler för att inte andra ska råka ut för de helvetet vi haft.

Nå, familjeläkaren skickade remiss till Barnmottagningen dels för hostan men även för sömnen. Eftersom han faktiskt förstod att vi inte står ut just nu, och att vi inte vill ge Theralen om de inte sägs från högsta huvudet på barnmottagningen. Vill ha deras råd först, eftersom dom är vana med just vårt största problem.
Hostan trodde läkaren att kunde vara astma av något slag, eftersom hostan aldrig verkar vilja försvinna helt.
Och både jag och ena lillebrorn har ju haft astma. Lillebror hade väldigt svår sådan med.
Så ibörjan på nästa vecka blir de ringa in till barnmottagningen för att se om de fått remissen och se hur många månader de kan tänkas ta innan vi får hjälp.
Just nu känns de som vi går i dvala här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0