Bilhelvetet!!!

Vår bil gick ju inte igenom besiktningen, handbromsen tog inte tillräckligt och bakbromsarna var godkända men väldigt dåliga. Sagt och gjort. Köpte reservdelar på mekonomen, brombelägg och skivor.
T fixade bilen, både bakbromsarna och handbromsen. Tillbaka till besiktningen, och den går inte igenom nu heller. WHAT !

Imorse lämnade vi in bilen på verkstaden här i byn. Bromsbeläggen bak var heeeelt slut. Och även oken.
Båda byttes, och handbromsen fixades till. 3200 kr fattigare. Och då har dom inte fixat den "övriga" servicen, typ oljebyte, filterbyte osv. Sånt sk göras efter midsommar.

Så på två veckor har vi nu betalat 5000 kr på bara bromsbelägg och skit, som inte ens höll en vecka.
Och igår kom vägskatten på 1700. Plus att vi köpte nya däck för typ 2 veckor sen, 3000 kr där med.
Plus att den ska in och filterbytas och de med, minst 2000 kr till säkert.
JÄVLA SKIT BIL!!!!!!

Är så jävla sur på att vi köpte nya delar på mekonomen som var heeeelt slut efter typ en vecka. Ska fanimig ta ett snack med T alltså. Känns inte okej alls. Visst, vi har pengar så vi klarar de, men fanimig inte mycket mer just nu alltså. Dessa pengar skulle ju ha gått till att renovera boden. Sparkontot känner sig ensamt just nu, finns ju inte mycket alls där kvar nu ju :(
Vi som kunde ha gjort annat kul för dom pengarna. Jäkla skit!

Kommentarer
Postat av: Saara - mamma till en Prinsessa

Eeh, köpte ni begagnat på mekonomen eller? För nya grejer ska ju inte slita ut sig på en vecka :O Ni måste åka dit och klaga. Eller så är er bil lite knas och nåt sitter fel, så den sliter ut extra fort? Fan va drygt med bilproblem, det är fan värsta som finns att lägga pengar på, känns så "onödigt" fast ändå nödvändigt, och så är det så STORA SUMMOR jämt :/

2010-06-17 @ 20:24:53
Postat av: Anonym

bara åka in med kvitto. alltid garanti på saker..

2010-06-18 @ 18:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0