Kryssningen.

Resan började bra. Bilstolen gick att spänna fast bra i bussen, Athida var nöjd nästan hela vägen.
I hamnen mötte vi upp mamma, som hämtade ut biljetterna.
Fick hyttnycklarna och de står att vi har c-hytt på däck 2. VA?!
Har bokat b-hytter, alla 3. Just för att jag inte ville sova under bildäck med Athida. Är oftast livligare där nere, sen är de inte så trevligt att sova nere på botten :D

Gick och pratade med vikingpersonalen i hamnen, och dom kunde bara se att vi hade bokat en c-hytt. Skit snack! Vet väl för fan vad som har bokats. Nå ja, gick ombord på båten och till infon. Dom måste ju veta nått. Det dom kunde säga var kom tillbaka 18:15 då vet vi om de finns andra hytter. Gick tillbaka tills dess. Och de fanns en b-hytt. Men då skulle vi bli tvugna att betala igen för den hytt vi redan bokat. In my ass!
Upplyste dom väldigt noga om att de är dom som har gjort fel, och att de var sista gången dom har mig som "barnfamilj" där.
Och det sjuka är att vi träffade på folk i hamnen som också hade bokat b-hytt, men som också fick c-hytt när dom väl kom ombord!
Riktigt pissigt av viking och inte kunna boka rätt antal människor på hytterna!

Aja, vara bara sova på botten. Athida orkade vara uppe till strax innan 22, då fick hon gå sova med mormor i hytten brevid vår. Och jag och Niclas gick och tog varsin drink och innan 00 gick vi och lade oss. 9 på morgonen knackade jag på hos mamma för att lämna kläder till Athida, men då sov hon fortfarande och hade frågat några gånger på natten var mamma och pappa var. Gullunge!

Annars härjade hon runt för fulla muggar och dansade på dansgolvet och lekte i knatteland.
Vart ju givetvis Taxfree shopping med, öl, shots, ciggaretter och strumpor ;D Cigg och strumpor är dock langning ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0