Helgen slut igen.

Idag har vi inte lyft många fingrar känns de som. Jag hade sovmorgon, plus att Niclas tog Athida hela natten. Så vid 10 gick jag upp. Gick inte att sova längre, grannarna lägger golv, de låter en del.

Var ner till källaren och tog upp ALLA bebiskläder, rensade igenom vad vi verkligen vill ha kvar och vad som ska säljas och vad som ska ges bort. En stor svart säck med flickkläder i strl 50-74. Och en halv säck med pojkkläder i strl 50-68, plus en papperspåse med unisex i samma storlekar. Och som de verkar kommer vi försöka bli av med allt tills vi flyttar, har inte plats att förvara såna mängder. Om vi inte ställer de på mammas vind.
De återstår att se, känns bättre att andra kan använda de än att vi ska ha de liggande.


Packade några kartonger med, och gick igenom sånt som Niclas har haft liggande hos sin mamma hela tiden. Vart även lite kläder till Athida som faster Madde har haft, för si så där 28 år sen :D Kvalite på kläderna förr :D
Super söta klännigar och solhattar, perfekta till i sommar.

Imorgon får vi se om de blir kyrkis, beror på hur snorig hon är, nu är de ganska lugnt, men hon är ganska gnällig, även om hon sov läänge på dagen. Så får se hur natten blir. Hon får gärna sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0