Det som inte ska få hända, hände!

Imorse när Niclas hade gått upp som vanligt så lade jag mig på hans sida, men Athida skulle amma så jag vände mig om mot henne, och lade Niclas täcke som en korv på hans sida. Athida ammade på ena sidan, och ville sen ha från andra bröstet, så hon klättrade över och lade sig på Niclas sida. Efter amningen tog hon nappen i mun och lade sig och vila. Och sen mitt i allt, jag hade armen över henne. Men de gick så fort. Hon ramlade i golvet. Han precis ta tag i hennes fötter så hon stog på huvudet i stort sett. Fick upp henne i sängen, och hon grät lite, inte alls så hon skrek eller så, så misstänker att hon vart mer rädd än hade ont. Hon kunde röra armar, ben, nacke och huvud precis som vanligt. Men de som inte ska få hända hände. Kände mig som världens sämsta mamma som inte hade henne under precis fulluppsikt.

Annars är hon super duktig på att både klättra upp försiktigt i vår säng, men även att klättra ner, hon går alltid ner med fötterna och rumpan först.

Kommentarer
Postat av: mikaela- miliams mamma

miliam har säkert ramlat minst 15 gånger :P han kan också klättra upp o ner men han ramlar oftast ner i sömnen för han klättrar i sängen när han sover, helt galen!:P

2010-02-09 @ 22:22:57 / URL: http://ungmammaaa.blogg.se/
Postat av: Linda

Visst är det otäckt... Thom vaknade inatt, så han fick komma till oss, gick ju bra, men strax efter kl 6 vaknade jag av en duns och skrik/gråt... Då hade han druttat ner, han var nog trots allt mest rädd (me too)... Somnade sen om, för att sen drutta ner igen...

Stackarn är ju bulig, blå och gul... för han lyckas ju ramla i tid och otid annars med...

2010-02-09 @ 22:59:47
Postat av: Saara

Det där är nog ganska oundvikligt. Barn kommer att ramla och slå sig oavsett hur mycket man försöker hålla koll. Jag bara väntar på när det händer första gången för Moa. Men man gör ju allt man kan för att det inte ska hända =)

2010-02-11 @ 15:47:57 / URL: http://moodyblues.blogg.se/
Postat av: Tette

Jag förstår att det inte är roligt men vi provade ju med båda nerför trapporna i Uttran och de höll :)

Kan ju alltid skylla på det nu när de är lite "konstiga"....

Kram på er

2010-02-11 @ 19:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0