23 februari 2010.

Athida sov helt perfekt inatt. Somnade i sin säng, småvaknade 2 ggr under kvällen. Men sov sen från att vi lade oss vid 21:15 tills klockan var närmare 1-2 någongång. Drack en flaska välling i sin säng, stoppade i nappen och sov vidare i sin säng tills klockan var 6. Då var det morgon. Helt underbart, vi har sovit bra alla i den lilla familjen :D

Niclas har vart hemma och vart sjuk nu idag och igår. Men imorgon blir de jobb igen som tur är. Blir fattigt annars, haha. Imorse var vi upp till dagis och lämnade lite lappar om klädförmedlingen och årsmötet. Sen åkte vi till Virsbo på kyrkis. Sen vart de hem och äta lite och sen till Sura. Var in på kommunhuset och lämnade lite lappar dit med som ska upp på anslagstavlorna, och sen ut på förskolor/skolor. Sen kl 15 hade vi tid på banken för att gå igenom om hur vi vill lägga upp lånen. Tog på ett bra sätt tror vi, haha. Det visar sig i framtiden.
På måndag ska vi iallafall skriva alla tillträdelsepapper, och sen är radhuset vårt :)

Håller på "lagar" mat nu. Värmer färdigköpt lasagne, kallas inte för matlagning då, haha. Men idag är vi slöa.
Athida är dock lika hyper som vanligt, förstår inte hur katterna orkar med henne, haha. Hon ska gosa med dom hela tiden, och Sockan säger ju aldrig ifrån. Dumma katt igentligen.


Kommentarer
Postat av: Linnea Bergsten

Sv: Ja, det har det gjort. Tack så mycket! Det var jättefint. =)

2010-02-24 @ 20:37:01 / URL: http://familjenlonnfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0