Söndag kväll.

Niclas ska åka vid åtta idag. Skönt när han åker sent, för då hinner han med Athidas kvällsrutiner.
Nu sitter dom i köket och äter gröt, eller Athida ska äta i varje fall.
Hon är super trött, så får se om hon orkar vara uppe till sju eller om hon dumper i säng tidigare.
Har så sjukt ont i mitt ena bröst idag, misstänker att de är för att jag var så dum och öppnade fönstret i natt när de var som en bastu i sovrummet. Så nu är de massage och vetekudde på, vill inte ha mjölkstockning. Gör ju svinigt ont redan nu. Aj.

Var in till stan en sväng, Niclas skulle ha knäskydd, hans knä håller på pajar igen. Inge bra alls med tanke på att de har soldatprov i veckan. Men slutade med att han fick låna lillebrors knäskydd. Tjänade vi en hacka på.
Var in på maxi och köpte overall, vantar och tossor åt Athida. En tunnare overall att ha i åkpåsen och i bilen. Vart en "lamm" overall, super mjuk och gosig. Kände mig som världens gnällkärring där med, haha. Dom hade ta 3 betala för 2 på hela babyavdelningen. Och när vi hade betalat och allt såg jag att de inte dragit av någon rabatt, så vi gick till infon, och där fixade de till de, och vi fick även 25 kr extra för att vi sa till. Bra med sån service, inte alla affärer som har de.

Har passat på att tvätta två maskiner, så nu är de tvätt i hela hallen. Skit kul tycker Athida som rullar dit och drar ner allt hon når. Haha. Jäkla buse! Hon har kämpat för fullt hela eftermiddagen med att försöka ställa sig upp mot bordet. Hon drar sig upp nästan helt och tappar sen balansen och trillar ner, haha. Men snart lyckas hon nog helt.

Kommentarer
Postat av: Marie Nellie´s Mamma

jaha okej. vart bor ni någonstans ?



jaså ? vart kan man kolla programmen nånstans ? hehe ja det blir full rulle för er asså :)

2009-09-27 @ 20:06:13 / URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0