Hela familjen.

Niclas kom hem vid nio igår kväll. Vart senare än planerat, som vanligt får de aldrig åka när de ska få de. Surt.
Nå, Athida somnade som vanligt vid 7 tiden, och som vanligt vaknade hon vid halv åtta. Och efter de kunde hon inte somna om, gissar att hon kände på sig att pappa var på väg hem. Så lät henne vara vaken. När Niclas kom innanför dörren tittade hon storögt ett tag, och sen värsta smilet. Sen skulle hon absolut inte somna, för hon var tvungen och följa varje liten sak han gjorde. Till slut fick man henne i säng, fick söva henne i famnen. Vällingen skulle hon inte ha, haha. Och imorse var hon helt överlycklig att Niclas var hemma, låg och försökte få liv i han ett bra tag, hon sjöng och pillade på han, men nej då. Han snarkade på, och hon såg lika glad ut för de och svarade på hans snarkningar, haha.
Var så jäkla skönt att få trängas i sängen igen, haha. Har verkligen saknat honom sjukt mycket dessa dagar. Men nu verkar de som sagt som att han har helgpermis ett bra tag framöver. Och på fredag är de bankdag. Så han kommer hem redan på torsdag kväll. Lovely!

Nu sitter lilldamen och pratar för fullt. Hon kan sätta sig upp helt själv nu överallt. Helt galet fort går allt nu. Sakerna på hyllan under soffbordet bara flyger iväg, haha. Härjunge! :)

Har blivit av med vaggan idag med, skönt. Slipper den stå och ta plats. Kusinimagen växte på fint, magen var stor iallafall. Mys med bebismage.

Dags att rensa kameran lite, har alla kort kvar på den sen Athida föddes. En hel del kort med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Marie Nellie´s Mamma

tack tack :)

2009-09-13 @ 18:05:23 / URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0