Bvc besök och boeltest.

Idag var vi på bvc för Boeltestet. Och de gick galant. Sköterskan kunde bara säga att Athida hör alldeles perfekt och att hon verkar vara riktigt nyfiken på allt. Vilket också stämmer.
Och att hon även verkar vara ett sådant barn som vill bli undehållet hela tiden, och att man märker på henne hur nyfiken hon är på sin omgivning. Och så är de ju. Fick även beröm för att jag gör ett sånt bra jobb med henne eller vad man nu ska säga. Alltid kul att höra :D

Athida vägde iallafall prick 7300 gram. 4 kg mer än vid förlossningen :D Så hon hade gått ner 30 gram från i fredags, men ingen fara för de. För hon följer sina kruvor perfekt. Hon var 68 cm lång, och hattmåttet var på 43 cm. 10 cm mer än vid förlossningen. Tänk så snabbt de växer, 4 kg, 17 cm, och 10 cm hatt på bara 8 månader?
Det är sanslöst igentligen.

Satt även och pratade lite allmänt med sköterskan efteråt, hon är så trevlig. Kom även info om att de var ett fall som dött av svininfluensan medans vi var där. Så vi kom naturligtvis in på de ämnet, och hon tyckte jag skulle vaccinera mig iochmed att de som ligger i konstgjord lunga är yngre. Hon skulle på möte med smittskydds för att se hur de gäller dessa små över 6 månader men yngre än 2 år. Så får se vad de blir. Om även Athida ska ha vaccin.

Kommentarer
Postat av: Sara

Kul att läsa att hon mår bra. Hon är så fin! =)

2009-09-04 @ 07:39:01 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0