En natt extra.

Niclas åker ju inte förrän ikväll, så nu känns de verkligen som att de är söndag.
Struntade i kyrkis idag, blir hemma och umgås istället. Athida ligger visserligen och sover just nu.
5 minuter tog de för mig att lägga henne utan amning, var bara in med nappen, snurrade runt lite, buffa på rumpan sen sov hon. Lyfte över henne i egen säng med, får se hur länge hon ligger kvar. Hon har fått mitt örngott som snutte där nu, så nu verkar de som hon sover bättre. Igår sov hon totalt i 4 timmar i egen säng, vaknade en gång men somnade om när jag stoppade i nappen. Det är bra.

Funderar på om vi skulle försöka testa med att hon bara sover en gång per dag. Nu sover hon oftast ca 30 minuter på förmiddagen och max 1 timme på eftermiddagen. Men de känns som hon behöver båda sovtiderna, och att hon är lite liten för att bara sova en gång per dag. Får testa och se. I sånt fall blir de kanske att hon sover längre efter lunch.

Allt i bloggen handlar typ om hennes sömn känns de som, men de är för att de blir lättare för oss och se hur de ligger till när vi går tillbaka.

Igår somnade hon 18:45, sen vaknade hon 2 ggr innan vi gick och lade oss vid 22.
Sen vaknade hon 22:40, och somnade om med nappen i egen säng.
Sen kom hon till oss vid 01 då ammade hon, sen ammade hon 03, knorrade och snurrade 4:44, och sen ammade hon 6:15. ungefärliga tider. Kan vart att hon vaknade fler gånger, men att vi somnade om lika fort igen. Men typ 7-8 ggr vaknade hon från att hon somnade tills de var dags att göra morgon. Är lite mycket för att hennes sömn ska vara bra med.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0