Vilken natt.

Athida har sovit underbart. :) Ammade sista gången vid strax före 22 och lade henne i egen säng. Vid 23 vaknade hon i mardrömmar men somnade om igen, i egen säng. Nästa gång vaknade hon vid 4 och ville ha mat. Och fick då sova brevid mig, är så mysigt så. Sen vart det mat vid 6 och sov sen till 8 när jag vaknade före henne. Lyx.
Känner mig riktigt utvilad. Hennes rutiner börjar komma tillbaka nu sen vi låg på sjukan. Skönt.

Idag har vi även fått inviga strl 68 på byxor åt lillfröken. 62;orna är lite korta i benen, och snart börjar bodys blir det med, både på längden och i ärmarna. Ibland när jag tittar på henne ser hon ut som en liten liten bebis, och ibland ser hon verkligen stor ut. Hon är snart fem månader. Snart ett halvår alltså. Tiden går så fort. Hon rullar runt för fulla muggar, både från mage till rygg och tvärsom. Allt ska in i munnen och "tuggas" på så fort det finns chans, men inga tänder är synliga än iallafall. Får se hur länge det tar, väntar gärna med det ett tag, vill inte bli biten, haha.

Athida har även fattat tycke för katterna, ligger hon på golvet kommer ju de fram och nosar lite och går där ifrån sen, och Athidas huvud följer efter och så blir hon helt till sig. Sen när hon får klappa dom lyser hon upp som en sol. Och Sockan kurrar på en gång, han verkar iallafall trivas bra när Athida ligger brevid honom och "masserar" han som han anser, haha.

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, blir en promenad iallafall. Vädret verkar okej. Skulle inte skada med lite mer sol. Och Niclas sover i tält tills på lördag eller söndag, haha. Hoppas de regnar en natt iallafall, hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0