Måndag, ojämn vecka.

Vilket betyder att Niclas kommer hem idag. Ska bli riktigt skönt. Saknat han extra mycket, vilket säkert beror på vädret. Är ju ett "mysväder" ute. Men han kommer nog inte förrän vid lunch, senare endå kanske. Det visar sig.

Athida vaknade vid 23 inatt och var helt borta, bara skrek. Vilket är väldigt ovanligt, för hon är ju inte skrikig av sig. Ingenting hjälpte inatt typ. Inte ens bröstet. De är sådana gånger jag avskyr att bo i lägenhet, tänker på att grannarna muttrar då, haha.
Efter ett tag lugnade hon iallafall ner sig och tog bröstet tills hon somnade om. Skulle tro att de är mardrömmar hon har, hon är ju i den perioden nu så.

Har kommit på en stor nackdel med att ha en sådan smal bebis, i stort sett alla byxor som passar på längden är alldeles för stora i midjan. Säkert hälften av alla hennes byxor är så. Inge vidare kul. När de passar i midjan sen är de ju förmodligen för korta. Ska nog ta och sy in några par, iallafall de finare byxorna.

Ska städa nu, så de är fint tills Niclas kommer hem.

Kommentarer
Postat av: Linda

åååå vet hur det är med kläder, fast vi har åt andra hållet, lagom långa=för tighta i midjan...Lite drygt ibland, när det finns så mkt fint som han inte kan ha... Regelbara midjor är bäst!!!



fint du har gjort här :)

2009-06-15 @ 22:30:18 / URL: http://misskaiserdom.wordpress.com
Postat av: Anki

Har samma problem. STORA i midjan, lagom i längden.

2009-06-16 @ 21:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0