Läkarbesök.

Natten var inte rolig för fem öre. Athida verkligen vägrade egen säng, så hon fick givetvis sova med oss. Problemet var bara att hon skulle ligga på bröstet. Och en natt så är inte trevlig. Hon hade även feber hela natten trots alvedon var fjärde timme. Och näsan helt igentäppt. Inte kul med snorsug, näsdroppar osv före varje mål mat. För bröstet får hon ju ofta nu så hon får i sig vätska. Nå väl, ringde bvc imorse och dom bokade en tid hos familjeläkaren. Sen fick jag en ny tid bara för att vi skulle slippa åka fram och tillbaka med en sjukling. Så vår bvc sköterska tog bort mina stygn idag några minuter innan Athida hade läkartid.

Stygnen lossnade som de skulle, men de gjorde ont som saten när de drogs ut ur nageln.
För Athida gick de med bra, gillades inte när de kollades i öronen, men läkaren kunde bara konstatera att det är något sorts virus som går. Sen skulle de ta snabbsänkan på henne. Stick i fingret alltså, Athida sa inte ett pip. Inte ett ljud. Mammas duktiga tjej :)

Sist jag kollade var hon feberfri men super varm. Mysko. Men hon fick en alvedon iallafall. för pigg är hon inte. Och det är nu man märker hur underbart tyst och snäll hon är i vanliga fall, när hon är frisk. För nu ska hon sitta i famnen hela tiden, gråter för ingenting, men det är klart. Vet ju inte vart hon har ont.
Vi har världens goaste unge i vilket fall ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0