Korthårig och bajsig.

Idag hade jag klipptid i Sura, och en deceimeter rök iväg. Känner mig riktigt korthårig just nu. Har nog aldrig haft så här kort. Men man vänjer sig nog.

Var hemma hos mamma en stund, och Athida hade bajsat så jag lade henne på mammas säng och började byta. Precis när jag hade tagit bort den bajsiga blöjan och skulle lägga under den andra, höll upp benen så där ni vet som man brukar. Just då la hon en skyjävla fis, eller fis var de inte bara. För de flög ut bajs. Bokstavligen flög ut. Såg ut som en skunk som skjuter iväg sånt där snusk. Men iallafall, allt bajs landade över min tröja och mina byxor. Ropade ¨på mamma i alla panik och behövde papper, mängder. Hon fick sig ett gott skratt. Och Athida låg så nöjt och log.

Nu ligger Athida i vaggan på plastadfrotte och vädrar sig, kan ju inte vara skönt att ligga med blöja och bli varm hela dagarna. Hon ser så nöjd ut så.

Ska försöka ringa Niclas snart, han är ute i fält och skjuter med en massa vapen hela veckan, och dom bor i ute i skogen fast i hus, och är lite osäker på om dom har mottagning där. Kan ju hoppas de, annars pratas vi inte vid förrän på fredag, och tills dess är de länge.

Kommentarer
Postat av: Sandra [snart 2barnsmamma]

Mysig blogg!

Söt liten dotter du har! :)

2009-02-10 @ 20:18:41 / URL: http://sandrastomberg.blogg.se/
Postat av: Linda

gu va sött... skrattade gott... måste bara berätta, när jag var bebis och pappa skulle byta på mig (kan tillägga att jag var stenhård i magen) så passade han på att massera också, och vad gör jag, jo trycker ut en kula som jag skjuter tvärs över rummet in i väggen (ca 2 m) pappa hann ju ducka som tur var ;)

2009-02-10 @ 22:28:12 / URL: http://misskaiserdom.wordpress.com
Postat av: pernilla

Fin blogg=)

2009-02-11 @ 13:09:51 / URL: http://mammastheo.blogg.se/
Postat av: Minaa

Söööt bebbe!

2009-02-11 @ 13:13:13 / URL: http://clumpsyminaa.blogg.se/
Postat av: camilla

nu har du varit korthårig och bajsig i flera dagar!:) passar det att jag hälsar på på måndag? puss<3

2009-02-12 @ 19:07:37 / URL: http://camillalarsson.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0