Idiotiskt

Igår åt jag några chokladbollar, kände för att fetta lite. Åt väl 3 styckna. Och poff 2 timmar senare var Athida prickig i hela ansiktet. Även nu är hon prickig, pannan är som ett tjockt stort knottrigt märke.
Men var ju till bvc imorse, och läkaren kom in och tittade och trodde enbart det var på grund utav chokladen med. Men blir det värre måste vi ringa in till barnläkarna under helgen sa han.

Idag kom ju mormor och Riggan. De hade med sig massor av presenter till Athida. Hon fick även kläder av mormors jobbar kompis. Himla snällt. Massa fint, bland annat barbarpappa klänning och Hello Kitty, första hello kitty sakerna Athida har :D

Köpte även en ny mobil idag, vart en billig och dugbar samsung. Med duglig kamera så Niclas kan få lite bilder. Passade på att skaffa abonemang med, men ska lägga tak så de inte bär iväg. Handlade även en massa annat, så nu är de shoppingförbjud för nån vecka.

Nu väntar vi bara på Niclas, han är och tränar med sin bror. Sen blir det mys :)

Kommentarer
Postat av: Linda

becca fick också massa prickar när han var ganska precis 1 månad... brukar det inte vara då hormonprickarna kommer??? hoppas vilket som att det inte blir värre, utan försvinner snart...

2009-02-06 @ 23:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0