Ny design.

Måste ju ha lite jul på bloggen med :D

Igår var vi i Uppsala, åkte vår bil dit. Var jag, Athida, mamma och svärmor. Var där lite tidigare, men vi gick upp till slottet på en gång iallafall, och inne på slottet var det julmarknad. Köpte en dreggellapp/scarf och vantar åt Athida. Super fina, hemsydda med. Kul när inte alla har likadana.

Sen stod vi ute och titta på älsklingen. Filmade till och med när han fick sin medalj.
Efter de mötte vi upp svärfar och sambo och gick och fikade på Ofvandahls konditori, mammas gamla chef som äger de. Så där fikade vi med mackor och bakelser. Eller jag åt ingen bakelse, är för mycket socker.
Vart bara macka, och innan vi lämnade Niclas på garnision så åt vi Sibylla. Skit gott, skit flottigt med strips. Men lite gott kan man unna sig.
Och nu är de bara 4 dagar till muck. Nyss ryckte han in, nu har de gått 11 månader. Underbart! Snart är vi en "riktig" familj.

Athida ligger och sover just nu, hon brukar ju inte sova förmiddag, men tänderna är riktigt jobbiga för henne, super ledsen inatt, och sovit oroligt och länge på dagarna. Trots alvedon.
Ska passa på att hänga upp tvätten, väntar på DHL med, hoppas dom kommer snart.
Ska få en stor ENJO leverans. Kul och packa sen ikväll :D

Kommentarer
Postat av: Camilla

Har en fråga angående kattpullor:) har du kastrerat din honkatt, kommer inte ihåg vem som är Sockan och vem som är Strumpan:) och isåfall vart och vad kostade det? Så jävla olika överallt...Kattskapet skriker hela nätterna blir fan tokig snart!

2009-12-09 @ 11:23:14 / URL: http://beesandhoney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0