Trevliga måndag.

Imorse hade vi ställt klockan på åtta, ifall att vi nu skulle ha försovit oss. Något som är omöjligt med Athida i huset. Tjugo i åtta låg hon och sjöng så fint så. Gick upp och fixade oss iordning för kyrkis. Tog en promenad ner i tron om att hon skulle somna en liten stund innan, men icke. Så hade en lite gnällig bebis en stund. Men på hemvägen han vi knappt komma från kyrkmarken innan hon sov. Tog sällskap hem med Linda och hennes barn och jätte hund. Trevligt med lite vuxet sällskap med.

På onsdag ska vi nog ner med, tvivlar på att Niclas vill följa med så han blir nog hemma och har sovmorgon. För sen ska vi in till stan och shoppa. Min tur att få ny garderob. Behöver verkligen lite snygga men sköna kläder. De där med att klä sig snyggt och sminka sig och dona är inte riktigt min stil, vill ha något bekvämt och håret i bulle så Athida inte kan dra i de :D

När vi kom hem från kyrkis hade Niclas kommit hem med :) Nyrakad var han med, alldeles flint nästan. Uscha. Men lättare att hålla rent i lumpen så klart. Men inte är de snyggt iallafall.
Idag blir det bara vara hemma och mysa. Athida sken upp som en sol när hon såg att pappa var hemma :) Mysbebis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0