Tortyr natt!

Vid halv sex imorse skulle Athida amma, och de var väl inge mer med de, hon åt det hon ville och sen började de surra. Jävla mygg! Det går inte att somna när man hör de där äckliga små blodtörstiga sakerna surra i öronen. Och det är inte så lätt att se dom när man är helt nyvaken i ett ganska så mörkt rum. Man bara hör dom.
Försökte kika efter myggan, ville inte att Athida skulle få fler stick. Hon har fått ett i pannan, ser ut som en stor finne.
Tänk dom som blir torterade i flera dygn, och jag fick spel på en liten jävla mygga som surrade i öronen på mig. Avskyr verkligen mygg. Och de värsta är att hela ramnäs är översvämmade av mygg. Hos mamma är de så mycket att de inte går att ha dörrarna öppna. Usch!
Nå, somnade om efter en liten stund iallafall. Och jag vart stucken av myggan. Lika bra, så ger dom fan i Athida.

Sen vaknade vi iallafall vid halv åtta. Såg då att jag hade två missade samtal från pappa. Ring igen.. men inte på nätterna :P Räkna om tiden till svensk tack! :D

Athida är jätte jobbig vid frukosten nu mera, förstår inte. Imorse skulle hon inte ha youghurt och macka. Nej. Mackan kladdades det bara med, inge mer med de. 2 tsk youghurt fick jag i henne sen var det bara stängd mun. Och är den stängd så är den som en mur. Sedan dess har hon bara tuttat lite då och då. Hon har ju inte ro att ligga i 10 minuter och äta och bli mätt, utan hon måste kolla direkt om de är något ljud. Får bli lite tidigare lunch idag.
Blir lasagne, med massor av bitar fast den är från 6 månader. Är stor skillnad på semper om den är ekologisk eller inte tydligen.

Kommentarer
Postat av: Linda

vad kan man ge för macka ? :)

2009-08-01 @ 14:25:51 / URL: http://mammatilltiffanie.blogg.se/
Postat av: Linda

okok :)

Aa hon brukar få majskrokar. Är ju superbra när dom smälter så fort. Hon fick först när hon va 4 månader och har aldrig fått i halsen :)

2009-08-01 @ 15:03:35 / URL: http://mammatilltiffanie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0