Frustrerande

Idag har Athida en "inte äta mat dag". Är så jäkla drygt när hon vägrar äta. Spelar ingen roll hur man serverar de, varmt, kallt, ljummet, med egen sked, med matning. Spelar ingen roll. Hon ska bara inte äta. På hela dagen har hon ätit ca 2 msk, då är de alltså gröt, lunch och middag. Fick i henne lite middag när hon fick suga på en gurkskiva samtidigt, men de tog stopp efter si så där 3 tsk. Jag vet ju att det inte är någon fara, hon äter ju när hon blir hungrig. Men är ändå frustrerande när man försöker och hon bara kniper igen munnen.
Och hon har knappt ammat heller, bara några minuter åt gången.
Hennes sömn ska vi inte prata om, hon kan vara hur trött som helst men vägra sova. Vilket slutar med att hon bara gnäller för allt. Så då får ha henne i knät tills hon somnar i stort sett, även om hon skriker som bara den. För till slut ger hon ju med sig och somnar på en gång. Vet inte vad jag ska göra för att hon ska komma lättare till ro. Någon som har några tips?

För det är samma sak på kvällarna. Hon somnar med bröstet, och efter ca 30-40 minuter vaknar hon och gallskriker, ger man bröstet då igen och blir det samma sak efter en stund igen. Bara skriker, sen först kan hon sova en längre stund innan hon ska ha mat igen. Kan de ha med nattningsrutinerna att göra? Eller handlar det bara om att hon somnar med bröstet och när hon vaknar till är bröstet borta så hon blir tokig, eller är de mardrömmar?

Kommentarer
Postat av: J.J

Prova flaska m ersättning ska du se att hon blir nöjd.

2009-08-16 @ 22:49:44 / URL: http://f-mamma.blogspot.com
Postat av: Anonym

Prova välling

2009-08-17 @ 15:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0